-
sağ bek açığımızı da tamamladığımıza göre sezona artık hazırız ! ne dersin Jose ?

'' Bu çocuklara çok güveniyorum Rui... Sence de öncekilerden(Porto,Chelsea,İnter,Madrid) çok farklı değiller mi ? Bu şehirde , bu kulüpte inanılmaz bir hava var Rui hissediyorum... Burada bambaşka şeyler başaracağız... ''
Şampiyonlar Ligi kura çekimi yapılıyor, heyecanlıyız… Fakat o da ne ! Geçen sezon ki grubun neredeyse aynısı…
Juventus
Basel
PAOK
Allegrinin suratını tahmin eder gibiyim. Beni sevdiğini hiç zannetmiyorum…

29 Aralık 2019 Pazar…
Dün gece Tottenhamı evimizde 4-0 mağlup ediyoruz. Yeni yıla lider girmeyi garantiledik… Bu çok güzel bir gün. 2020 bizim yılımız olacak Jose !
EFL kupasında Yarı Finaldeyiz…
Şampiyonlar Liginde ise 6’da 6 yaparak adımızı 2.tura yazdırıyoruz. Rakip Benfica !
01 Ocak 2020 Çarşamba...
Akşam C Palace maçımız var... Transfer dönemi açıldı... '' Ah Rui ! kafam allak bullak... ! ne yapacağız bu çocuklarla ? ''
Martial kiradan dönüyor... Pochettino bile hakkından gelemedi. Oldukça kötü bir performans sergiledi, yakından takip ettik.
Moses artık kulübede sıkılmışa benziyor.
Godin, yaşının 33 olduğunu ve futbolu At.Madridde bırakmak istediğini söylüyor. '' Nedir benim bu lanet olası Madridden çektiğim? ''
ve Rashford... Çok yetenekli ama bir şeyler eksik '' bu çocuktan olmuyor Rui '' onu göndermek istemiyorum lanet olsun !

3 puanı 3 golle alıyoruz ama keyfimi yerine getirmeye yetmiyor sanırım...
2 Ocak 2020...
Diego Godin için At.Madridli yöneticilerin Manchestera kamp kurduğunu öğreniyorum zira 15 kez görüşmek için Madridden buraya gelmişlerdi... İsabet olmuş...
Godin için yapabilecek birşeyimizin olmadığını biz de biliyoruz. '' Ah tanrım ! Godini neden satmak zorundayız ki? ''
Godini 13m avro karşılığında '' orası benim yuvam koç '' dediği yere Madride gönderiyoruz.
Hazır At.Madridli yöneticiler ve Glazer burdayken Yannick Carrasco konusunu açmanın tam sırası ! (içimden) '' Bu çocuğa gerçekten hayranım ! ''
Glazer ve At.Madridli yöneticiler çok şaşkın çünkü odada kimse bunu beklemiyordu. Ben ise Carrasco'yu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum. Onu takıma kazandırmak inanılmaz bir iş olacak gibi...
Uzun süren pazarlıklarımız sonunda 60m avro gibi fahiş bir fiyatta iki tarafta memnun kalıyor. Godin Madride giderken Carrasco'yu gönderiyor ve Carrasco'yu takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Moses için Sassulo yöneticileri geliyor ve 8m avro ya Moses'i Sassuloya gönderiyoruz.
5 Ocak 2020...
Martial Martial Martial... '' Bu çocuk tam bir baş belası Rui ! ''
Kulüp binasına girdiğimde sekreterim Juventus teknik direktörü Allegri'nin telefonda beni beklediğini söylüyor. Şaşkın bir şekilde telefonu açıyorum.
ve Martial'ı kiralamak istediğini söylüyor. '' Bu çocukta ne buluyorlar anlamıyorum Rui... 6 aylığına kiralamak istiyorlar. Sezon sonu ise 20m avro opsiyon teklif ettiler. Kafam çok karışık Rui... Bu çocuğu bu kadar ucuza vermeli miyiz ? ''
Martial'e başka teklif almadığımız için Allegriye cevabımız evet oluyor. Martial'ı 6 aylığına Juventus'a kiralıyoruz.
17 Ocak 2020...
Futbol Direktörümüz Ruud Van Nistelrooy, Man.City'nin 25 yaşındaki forveti Raheem Sterling'in satılık listesinde olduğunu tarafıma bizzat kendisi bildiriyor. Ruud, Sterling'in yaşının henüz 25 olduğunu '' Koç, bu çocuk City'de bekleneni veremedi biliyorum fakat sistemimize çok uygun. Onu kaçırmamalıyız ! '' diyor.
Uzun süre beni ikna etmeye çalışıyor fakat...
'' Rashford belası başımdayken bir forvet ile daha uğraşamam Ruud, beni anlamalısın... ''
30 Ocak 2020...
Rashford geçen sezondan beri bekleneni veremiyor ve yedek kulübesinde sıkıldığını artık kulüpten ayrılmak istediğini söylüyor. Aslına bakarsanız Rashford'dan çok şeyler bekliyorum ve bunun için 3 sezondur sabrediyorum.
Rashford'a ise Conte'nin Arsenal'i talip... Benden intikam almak istediğine o kadar eminim ki, çocuğun aklını karıştırmış bile... Rashford tüm takımı ayağa kaldırıyor ve gitmek istediğini basına aktarıyor...
'' Ah Rui, bir beladan kurtulduk derken, başka bir bela beni buluyor ! bu çocuklar ne istiyor Rui... ''
Conte, Rashford için odamı ziyaret ediyor... Rashford'un Arsenal'de oynamak istediğini belirtiyor.
Benden nefret ettiğine adım gibi eminim Conte'nin... Suratıma Bellerin'i almaya gittiğimizdeki ifadesi var... Nefret...
AC: '' Bak Jose, Rashford benim için oynamak istiyor... Bilirsin... bu işler böyle yürüyor... ''
Diyerek rövanş almak için geldiğini o kadar belli ediyor ki... Rashford'u gerçekten istediğine inanmıyorum.
Ertesi gün...
'' Rashford'u gerçekten istediğinden şüpheliyim Rui ! tamamen Bellerin'in rövanşını almak istiyor... Suratında ki ifadeyi görmeliydin Rui ! Sanki beni öldürmek istiyordu... ''
Fazla direnemiyoruz, Rashford'u Arsenal'e 45m avro ya satıyoruz. Tek tesellim Arsenal'den kopardığımız 45m avro...
Conte'nin yüzündeki nefret, laubali bir gülüşe bırakıyor kendini...
'' Conte ! kendine iyi bak... Zira artık başın benimle belada !.. Sana lanet olası yeteneksiz bir adamı 45m avroya kakaladım Conte ! ondan hiç bir verim alamayacaksın !.. ''
Sinirim, kızgınlığım her halimden belli oluyor. Conte'ye karşı böylesine kaybetmek kanıma dokunmuştu...
Ruud Van Nistelrooy : '' Koç, Rashford'u sattığımıza göre, Sterling'i bir daha düşün istersen. '' diyor.
Raheem Sterling ile 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. City'e ödediğimiz bedel 13m avro.

01 Şubat 2020...
Transfer dönemini bitirdik...
Martial, Rashford, Moses ve Godin'i takımdan gönderdik. Sterling ve Carrasco'yu takıma kazandırdık...
Artık transferi bir kenara bırakıp, Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve FF kupasına gözümüzü dikmenin vakti...
Şampiyonlar Ligi ;
Şampiyonlar Liginde 2.tur da Portekizin Benfica'sı ile karşı karşıya geliyoruz. İlk maç memleketim Portekiz'de...
'' Buraya gelmeyeli uzun zaman oldu Rui... Özlemişim... ''

defansta bellerin ve peruzzi'nin, orta saha da alli ve greizmann'ın yokluğu bu skoru doğuruyordu... benfica bizi kevgire çevirdi.
2 gün sonra antreman sahası ;
'' Çocuklar... Kendinizde misiniz ? Benfica'dan 28 dakikada 4 gol yemek ne demek ? Lanet olsun bu kadar kolay pes eden bir takım istemiyorum. Sudan çıkmış balığa döndünüz ilk yarım saatte !..
Lindelöf ? Bailly ? Tuanzebe ? Jones ? Shaw ? size soruyorum !.. David (de gea) ya sen ? sen ne diyeceksin ?
ikinci maçta bunların olmasını istemiyorum... Çok gol atan bir takımız, BİİİZ HÜCUM TAKIMIYIZ !.. onları evimizde eleyeceğimize inanıyorum. Sizler de inanın ! İNANMAZSANIZ HİÇ BİR ŞEYİ BAŞARAMAYIZ ! BAŞARAMAZSINIZ ! Başarmamız için beni dinlemeniz, anlamanız lazım ! Her zamanki gibi o sahaya çıkacağız ve Benfica'yı Old Trafford'a gömeceğiz çocuklar ! bunun BAŞKA YOLU YOOK ! ''
antremanda fazla mı sert konuştum acaba ? hayır hayır... amacım asla oyuncularımı kırmak değildi. beni artık anlayabiliyorlar.
11 Mart 2020...
Old Traford tribünlerindeki his tanıdık... Tıpkı 2 sezon önceki şampiyonluk maçı olan L'pool maçı gibi... Herkes bize inanıyor. Sanki 4-1 yenilmemişiz de kazanmışız gibi bir hava var.
Tribünleri ve zemini kontrol ettikten sonra soyunma odasına inip son taktikleri veriyorum.
'' Evet çocuklar... Sezonun belki de en önemli maçı. Daha yolun başında pes etmek istemeyiz değil mi ? Her zaman dediğim gibi, AVRUPA'DA HÜCUM OYUNUNU BİZDEN İYİ OYNAYAN YOK ! bize lazım olan 3 golü çok rahat bulabilirsiniz. İNANIN ! İNANMAZSANIZ, BAŞARAMAZSINIZ !.. ''

60. dakikaya kadar çok bastırdık fakat golü bulamadık. Bailly ve Greizmann kilidi açtı derken, golü kalemizde gördük ve Payet'in golü çokta işimize yaramadı...
Bu sezon Avrupaya çok erken veda ettik...
FF kupası

FF Kupasında nağmağlup kupayı müzemize götürmeyi başardık...
EFL Kupası
EFL Kupasında yarı finalde olduğumuzu söylemiştik...

Finalde belalımız Tottenham'a tekrar kaybettik... '' Rui ! Tanrıya şükür olsun ki yönetim bu kupayı çok da önemsemiyor... ''
Premier Lig

Son hafta soyunma odasından;
'' Evet... İşte bu çocuklar !.. 2 sezon üst üste. Vay CANINA !.. Sizler harikasınız çocuklar... ''
Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Premier Lig'de şampiyonluğu kazandık.
4 sezonda 11 kupa... Efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor gibiyim...
5. sezonumda gözlemci ekibini, 23 yaş altı takımını ve 18 yaş altı takımını yok etme hikayem ve takıma kazandırdığım genç yıldızları anlatacağım.
Mesaj Yetkileri