Ben Galatasaray ile çok uzun oynamadım ama sendeki gibi ben de Sneijder'den çok faydalanmıştım. Ben 4-2-3-1 Geniş Alan tarzı gibi bir taktikle oynamıştım. Senin de yaptığın gibi kornerlerde ceza sahası dışında durmasını sağlayarak ve korneri kullanan oyuncunun kornerleri penaltı noktasına göndermesini isteyerek Sneijder'i fazlaca şut pozisyonuna sokabilmiştim, ki o da yanılmıyorsam ilk sezon ligde 20 ile 25 arasında bir gol atarak gol kralı olmuştu.Ben ŞL'de başarı seviyesine yaklaşmanın zor olması (2. Sezon ŞL gruplarından çıkmama rağmen) ve Türkiye Ligi'nin kötülüğüne dayanamayıp, erken bırakmıştım kariyeri. Tabii o zaman henüz pek bir güncelleme yoktu, Beta'yı oynuyordum sanırım, güncellemeden sonra nasıl oldu bilmiyorum ama Beşiktaş başarı yakalayamayınca elindeki tüm adamları gönderip 3. sezona çoluk çocukla başlamıştı. Fenerbahçe de saçma sapan transfer yapmıştı, Adanaspor ile Şampiyonluk yarışı vermiştim ikinci sezon.
Kış güncellemesinden sonra tekrar bir Galatasaray ile oynamayı düşünüyorum.![]()