1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok fazla oyuncu almışız inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Çok fazla oyuncu almışız inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.
    aldığım oyuncuların büyük çoğunluğu genç o yüzden 19 yaş altında oynatıyorum. İlk ay bitti ses çıkaran olmadı daha inşallah böyle devam eder kadroda yer veriyorum çoğuna sakatlıklar ve yoğun maç temposundan dolayı kiralık oyuncuların da bazılarını geri göndermeyi düşünüyorum kendi oyuncularım oynasın diye onlar gelişsin diye düşünüyorum.

Default 2018 EYLÜL Ayı Gelişmeler

EYLÜL/2018

2. LiG BEYAZ GRUP

1. HAFTA
    Ligin açılış maçında kendi evimizde Altay'ı konuk edeceğiz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.
    Zafer Kupası finalinde 2-1 kazanmış olsak da Altay çok dikkat edilmesi gereken bir takım. 4-4-2 taktiğiyle oynayan Altay bize ters gelebilir. Özellikle hava toplarında çok etkililer. Bizim de zaafımız olan bir konu bu dikkatli olmamız gerekiyor.

Ve maça geçiyoruz..

10 kişi oynayan rakibimize karşı penaltıdan yediğimiz golle 1-0 mağlup oluyoruz.

2. HAFTA

Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan rakibimizi deplasmanda zor da olsa yenip 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
    2. TUR KURA ÇEKİMİ

RAKİBİMİZ

SAKATLIK

Tecrübeli defans oyuncumuz Menderes yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak!

3. HAFTA

Ligin güçlü ekiplerinden Ankaragücü karşısında rahat bir galibiyet alıyoruz. Genç oyuncumuz Gürkan attığı 2 golle yıldızlaştı.

4. HAFTA

Ligin belki de en iyi pas yapan takımı Bucaspor ile karşılaşacağız. Lig de daha galibiyet alamayan rakibimiz asla küçümsenecek bir takım değil. Dikkatli olmamız gerekiyor.

Maça geçiyoruz..

Çok kötü bir maç geçirdik. 10 kişi kalmamıza rağmen 1 puanla sahadan ayrıldık.

Daha iyi olmalıyız gençler!!

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
    2. TUR ELEME MAÇI

PTT 1. Ligin son sırasında yer alan rakibimizle zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız.

İnancımızı koruyoruz galip geleceğiz!

Maça geçiyoruz..

Çok iyi oynadığımız maçı az daha verecektik. 3-0 öne geçtiğimiz karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında 2 gol daha bulduk ve adımızı 3. tura yazdırdık. Tanju'nun attığı goller görülmeye değerdi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
    3. TUR KURA ÇEKİMİ

Bu sefer Süper ligin lideriyle karşılaşıyoruz.

SAKATLIK

5. HAFTA

Adamlar 2 kez geldi atıp gitti. Maçı zor çevirdik.

PUAN DURUMU

İlk 5 haftayı geride bıraktık. Alt sıradaki rakiplere puan kayıplarımız devam ediyor. Rakiplerimizi daha fazla ciddiye almamız gerektiğini aşılamamız lazım oyuncularımıza.

OLURSA EKİM'E

Bir sonraki güncellemede görüşürüz
    Takipte kalın
    Last edited by basaran17 : 25.Şubat.2017 at 19:27

Mesaj Yetkileri