Öncelikle yeni kariyerde başarılar, çok iyi başlamışsın dediğin gibi 3 sezona sen avrupayı dümdüz edersin![]()
Benim merak ettiğim, güncellemeden sonra oyun inanılmaz yavaşladı, sende bu sorun yokmu?
Öncelikle yeni kariyerde başarılar, çok iyi başlamışsın dediğin gibi 3 sezona sen avrupayı dümdüz edersin![]()
Benim merak ettiğim, güncellemeden sonra oyun inanılmaz yavaşladı, sende bu sorun yokmu?
Süper Lig
17. Hafta
Zor bir galibiyet elde ettik.
Yönetimle Aramızda soguk rüzgarlar sert esmeye başladı bile..
Carolu harcadılar sol bek mevkisine transfer için para harcama zorunlulugumuz dogdugundan kaliteli bir isim ile pazarlıga başladık.
Carole'dan elde edilen gelir..
Şimdi elimizde 2 adet sol bek alternatifi var..
Biri Santos un sol beki Zeca digeri ise Psv nin sol beki Jetro Willems..
Sergio Diaz Galatadarayda .. !!!
Forvet te derinlik olsun diye kanatlarda da zaman zaman oynayabilen sergio diaz ı 1.5 yıllıgına kiraladık
Transferinde 17.5 milyon euro satın alma opsiyonumuz var
Miguel Almiron artık Aslan
Oyuncu ile 4+3 = 7 yıllık sözleşme imzaladık ..
Oyuncunun Maliyeti 10 milyon euro bonuslarla 14 milyona cıkabilir..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yeni sol bek transferini yaptık
Zeca Galatasarayda !!
Maliyeti
Transferde maaş bütcesinden artan tüm parayı harcadık suan 2 milyon euro transfer bütcesini aşmış durumdayız..
gidenler & gelenler..
Eğer FFP kuralları kırmızıya dönerse 1 tane süper yıldızımızı gözden cıkarabiliriz.
Ziraat Türkiye kupası
5. Maç
Şimdi Bir şey söylemek gerekirse arkadaşlar Gençlerbirligi Bursaspor ve Beşiktaşın ligin son 3 sırasında olması nedeniyle oyundan sogudum gibi birşey.. 2 secenek var kafamda.. ya ingiltere ya da ispanya liginden bir ekip ile aynı hedefler üzerinden yapabiliriz diye düşünüyorum.. türkiye ligi bu seri düzelinceye kadar benim için bitti diyebiliriz..
Mantıklı bir karar olabilir ve nacizane bir önerim olacak abi. Bence İtalya'da Atalanta ile bir başlangıç yapabilirsin altyapıları çok kuvvetli ilerleyen yıllarda müthiş wonderkid adayları çıkarıyorlar.. Bunun yanında Valencia ya da Villareal adaylar arasında olabilir![]()