1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: AC Milan | Futbol ve Rock Müzik | Rossoneri Dünyayı Fethedecek (3. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Empoli macında empolinin buldugu fırsat ve oynama yüzdesinden olmamış dedim kardeşim. Şampiyonluk iyi. Bacca yı tutmanı bende isterdim en az 2 verimli sezonu daha var. Yinede iyi bir teklife yok denilmez. Romagnoliyi nolursa olsun kadroda tutmalısın. Transferleri hangi mevkiye düşünüyorsun ??
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by enescoban View Post
    ilk sezondan şampiyonluk güzel olmuş.gelsin transferler ve avrupa
    Teşekkür ederim. Juventus kötü bir sezon geçirdi. Önümüzdeki sezonlarda daha iyi ve daha dikkatli olmalıyız. Daha önce de belirttiğim gibi asıl yerimiz Şampiyonlar Ligi. ŞL'de en azından bir Çeyrek Final görme hedefim var ikinci sezonda. Transferleri biraz da ayrılan oyunculara bağlı kalarak yapmak durumunda kalacağım. Kulübün ekonomik açıdan çok sağlıklı olduğunu da söylemek kolay olmaz.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Empoli macında empolinin buldugu fırsat ve oynama yüzdesinden olmamış dedim kardeşim. Şampiyonluk iyi. Bacca yı tutmanı bende isterdim en az 2 verimli sezonu daha var. Yinede iyi bir teklife yok denilmez. Romagnoliyi nolursa olsun kadroda tutmalısın. Transferleri hangi mevkiye düşünüyorsun ??
    Sene içerisinde Empoli maçı gibi pek çok maç geçirdik. Sezonun son iki maçı zaten tam fiyaskoydu. Hiç şampiyon gibi oynayamadık. Bacca'yı tutmaya çalışıyoruz ama kendisini satacağımza söz vermiş bulunduk. Romagnoli'yi satmayı kesinlikle istemiyorum ama kendisi kararlı şu sıralar ayrılmaya. Tabii ki çok yüksek bir teklife hayır diyemem. Beckham'ın bir sözü vardır; Önemli olan formanın arkasında yazan isimden ziyade önünde bulunan armadır.

Çok değişik bir transfer dönemi geçiriyorum açıkçası. Pek çok oyuncu ile transfer dönemi başlamadan hatta lig bitmeden görüşmüştük. Kimileri ile anlaştık, kimileri ile anlaşamadık. Kanatsız sistemde oynamamıza rağmen iki kanat oyuncusu ile anlaştık. Bu ikisini başka mevkilere devşireceğiz. Bir sol bek transfer ettik, 3 genç oyuncu transfer ettik ama bu sene takımda düşünmüyorum onları. Çok yönlü bir forvet oyuncusu daha aramıza katıldı.

Bacca giderse forvete kesinlikle bir transfer daha yapacağız, Romagnoli giderse stopere "onun yerine" iki oyuncu alacağız. Stopere alacağımız iki yedek oyuncudan ayrı olarak sayılacak bu oyuncular. Sağ beke yedek bir transfer düşünebiliriz ama olmazsa olmazımız değil çünkü genç Calabria da var.

Orta sahada genç Janelt, Locatelli, Ajer ve Mauri'nin yanında daha tecrübeli Klaassen, Honda, Witsel ve Kucka var. Gençlerimizin kalitesinin yetmeyeceğini düşünürsem orta sahaya da bir - iki transfer gelebilir. Zaten orta sahadaki tecrübeli oyunculardan Witsel'i ayrı tutarsak çok da emin değilim. Gençlerden 1 - 2 tanesini de kiraya yollayabiliriz ama onları elimden geldiğince de oynatmak istiyorum.

İtalya'da Transfer Dönemi Başladı

Milan'da Yaprak Dökümü

İçlerinde geçen sezon takımın kaptanlığını yapan Abate ve kiradan dönen Diego Lopez'in de aralarında bulunduğu pek çok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Genel olarak şimdi ve ileride takımda forma şansı vermeyi düşünmediğim ve as takımda şans bulamayıp yüksek maaşları olan oyuncuları göndermiş olduk.

Transferin İlk Gününde Milan'dan İmza Şov

Transfer dönemi başlamadan anlaştığımız oyuncular için büyük bir imza töreni düzenledik. Bu oyunculardan Robben, Bernardeschi ve Ghoulam taraftarları en çok heyecanlandıranlar oldu.

Sonraki 14 günde transferde sessiz kaldık.

Jonathan Calleri

Federico Bernardeschi

Arjen Robben

Faouzi Ghoulam

Mesaj Yetkileri