ŞAmpiyonluk için tebrikler.Oyuncularla sözleşme imzalamamız iyi olmuş.(yarısı çöp ama![]()
) Yabancı transferlerini de beğenmedim.Bizim gençler o mevkilerde daha iyi.Daha transfer sezonuna yeni giriyorsun. Lige göre bir bomba transfer bekliyorum D:
ŞAmpiyonluk için tebrikler.Oyuncularla sözleşme imzalamamız iyi olmuş.(yarısı çöp ama![]()
) Yabancı transferlerini de beğenmedim.Bizim gençler o mevkilerde daha iyi.Daha transfer sezonuna yeni giriyorsun. Lige göre bir bomba transfer bekliyorum D:
Teşekkür ederim dostumBen de beğenmiyorum ama kaliteli oyuncu sayısı malesef az ve de kulübe gelmek isteyen oyuncu sayısı da az eksik mevkilere oyuncu bulmakta zorluk çekiyoruz. 1-2 sezon daha bu durum böyle devam edecek. Sözleşme uzatmamın nedeni elimden kopup gitmemeleri için ayrıca kiralık olarak gönderip kulübe katkı yapıyorlar.
Ne olursa olsun benim onlara güvenim tam 3. ligden buralara kadar getirdiler takımıBulduğum yıldız olabilecek oyuncular kulübe gelmek istemedi onları alabilseydim çok iyi olacaktı. Daha sonra büyük kulüplerin radarına girdiler. Ben de 5-6 tane lig açtım oyuncu almak için bakalım onlardan bulabilirsek alacağız. Çoğu kiralık olacak zaten. Süper lige çıkabilirsek o zaman kadromuza katılmak isterler umarım
![]()
Yabancılar türk oyuncu alamadığımız için kiraladık. Kadromuzda derinlik oluştursunlar diye. Genelde türk oyunculara forma vermeyi düşünüyorum. Ama antremanlarda yatarlarsa zor alırlar formayı![]()
Last edited by basaran17 : 08.Mart.2017 at 13:19