1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: FM 2017 - 17.3.0 Güncellemesi ve Düzeltme Yaması (Yama ilk mesajda)

Hybrid View

1. Default

Bu betalar ve en son çıkacak 17.3.1 güncellemesi kayıtlı oyunun üzerine işlenir mi ? yoksa yeni kariyer mi açmalıyız ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by giallorosso95 View Post
    Bu betalar ve en son çıkacak 17.3.1 güncellemesi kayıtlı oyunun üzerine işlenir mi ? yoksa yeni kariyer mi açmalıyız ?
    Dün bana Sigames forumunda 17.3.1 in kayıt dosyasına etki etmeyeceği yani dediğiniz gibi üzerine işleneceğini söylediler. Ama tavsiyem 17.3.1 i bekleyin uzun süreli bir kariyer hedefiniz varsa.

3. Default

valla zaten çok uzun süredir bekliyorum ve 20. haftayı geçirdiğim bir kariyerm var tepetaklak bi şekilde oynarımda yeni güncelleme üzerine gelirse tabi. bu beta denilen steamden manuel olarak seçilen public beta değil mi ? bir de oyunun üzerine gelip gelmeyeceği hakkında emin olabilir miyiz şuan ?

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Dün bana Sigames forumunda 17.3.1 in kayıt dosyasına etki etmeyeceği yani dediğiniz gibi üzerine işleneceğini söylediler. Ama tavsiyem 17.3.1 i bekleyin uzun süreli bir kariyer hedefiniz varsa.
    17.3.1 Sürümüne geçti oyun bende beta versiyonundan hariç.

5. Default

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    şuan kütüphanede yanında parantez içinde (public-beta) yazıyor kafam karıştı güncellemenin aslı mı geldi yani ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    Evet şuan itibari ile 17.3.1 i yayınladılar.. Umarım hatasız olur İyi oyunlar herkese.

Mesaj Yetkileri