-
26.Ağustos.2006, 20:39
ben hiç bir şey yapmadı demedim hiç bir şey yapmamaya başladı dedim.ve artık yetti 98'den beri avrupada tecrübeleniyoruz.Anamız ağladı tecrübelene tecrübelene.artık avrupa'da başarı Uefa'da çeyrek final bekliyoruz.Ama bu sol bekle bu sağ bekle olmuyor ki!Serkan kırmızı gördü yerine geçen sezon forvet oynayan Kerim'i koyduk.Zaten stoperde de Can vardı.Can çok yetenekli ama Çok hatta inanılmaz tecrübesizdi.Avrupa'da gitmez bunlar dedik.Lugano geldi.Forvet kötü dedik Deivid(ki bilirsin fm2006'da ortalığı dağıtıyor) ve Mateja Kezman'ı aldık.Bekler haricinde her yer Avrupa standardına ulaştı.E Serkan Ümit kadar göze batmıyor.Ve ben de takımın tek eksik kalan noktası olan sol beke oyuncu istedim.İnan Appiah-Aurelio-Tümer-Alex'i görünce ve transferlerin kalitelerini şöyle bir düşününce Ümit o kadar göze batıyor ki.Eğer Ümit kalırsa Uefa'da bir çok maçta lanet ederek "Ben demiştim" dedirtir.Ama umarım Ümit kalırsa ben bu dediğim lafları bir güzel yutarım ve ilk defa tükürdüğümü yalamaktan zevk alırım.Ama Çok çok yüksek ihtimal Ümit benim dediğim gibi batacak.
Mesaj Yetkileri