Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Lige iyi başlamışız.Brumaya bak sen intere gitmiş birde maçta 2 gol atıyor Şl dende çok rahat bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum.
Bruma'nın inanılmaz bir patlama gücü var. İki kez patladı, iki gol oldu. ŞL grubumuz da basit görünüyor ama dikkati elden bırakmamak lazım.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
inter macında son dakika beraberligi interin penaltı kacırmasıyla kurtarmıssın diyebiliriz.
Bence iki takım da galibiyeti kaçırdı. Penaltıyı Donnarumma kurtardı, dönüşünde Locatelli yüzde yüzlük pozisyonda topu saha dışına dikmeyi tercih etti. Çok keyifli bir maçtı, ve genel olarak bu sezonki maçlarım keyifli, bol pozisyonlu geçiyor. Güncellemeden mi yoksa takımdan mı kaynaklı bilmiyorum.

Milan'dan Sezona Hızlı Başlangıç (4. Hafta - 8. Hafta)

Sezona 8 maçlık bir namağlubiyet serisi ile başladık. Erken dakikada 10 kişi kaldığımız Bologna maçı dışında İtalya'daki tüm maçlarda en azından 2 gol atmayı başardık. Gidişat güzel, ne denebilir ki.

Bologna maçında 34. dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynamayı başardık ama 3 kere topumuz kale direğinden döndü.

4. Hafta - vs Genoa (E)

5. Hafta - vs Novara (D)

6. Hafta - vs Palermo (E)

7. Hafta - vs Cesena (D)

8. Hafta - vs Bolonga (E)

Puan Durumu

Ligde sonraki hafta Juventus deplasmanına gideceğiz.

Aslında ŞL'deki ilk 3 maçı tamamladım ama acilen evden çıkmam gerektiği için onları gece vakitlerinde paylaşacağım muhtemelen.