-
Tebrikler ilk sezon hem güzel kâr elde etmişsin hemde şampiyon olmuşsun. İkinci sezonda da güzel gidiyorsun.
Burgui, Julien Green ve jon Toral ı kendi GS kariyerimede almıştım ama içlerinden en çok verimi Burgui verdi. diğerleri pek verim vermediler ve sözleşme bitiminde serbest bıraktım.
Forvet istiyorsan Paraguaydan Walter Gonzalezi öneririm. Büyük ihtimalle bu sezon sonunda bedelsiz alabilirsin. Alamazsan bile cüzi miktara da alabilirsin. Montovilo hocamın kariyerinde kendisine önerdim ve profilini paylaştım. Hatta birazdan bendeki performansı ile son profilini de paylaşacağım.
Atletico Madrid deki Oliver sene sonunda boşa çıkıyor olması lazım onu kaçırma derim. Aynı şekilde Chelsea den Patrick Bamford var boşa çıkan bir oyuncudur. Tauro dan İsmail Diaz var genç bir forvettir oda boşta oluyor. Milandan Rodrigo Ely isimli bir defans oyuncusu var. Ben onu 2,6 M TL ye almıştım. Çokta verim almıştım. Şu anda önerebileceğim oyuncular bunlar. Ama mutlaka Oliver, Gonzalez ve İsmail Diazı ( Genç bir oyuncu geleceği var) kaçırma derim.
Mesaj Yetkileri