Ligde artık sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.Hızlı bir şekilde bitirip yeni sezona geçelim![]()
![]()
Ligde artık sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.Hızlı bir şekilde bitirip yeni sezona geçelim![]()
![]()
Teşekkürler. Sistem hakkındaki övgülerin için de ayrıca teşekkür ederim. Planlı bir şekilde devam edecek kariyerimiz acelemiz yok. Gençlerimize güvenimiz var yaşı ne olursa olsun forma şansı bulacaklar. Yabancı oyuncular da kaliteli olduklarında takıma kazandırmayı düşünüyorum. Bazen türk oyuncularda sıkıntı yaşıyoruz o zaman ihtiyaç duyuyoruz. Her şey zamanla iyi olacak. Alt yapıdan yeni gençler çıksın ona göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Sağlam adımlarla gideceğiz.
3-5 günlük tatilin ardından kariyere hız vermeyi düşünüyorum ben de yeni sezon için heyecanlıyım en kısa zaman da paylaşımlara geçeceğiz.
Teşekkürler. Kiralık gönderdiğim oyuncular forma şansı bulamıyor ama iyi kazanç sağlıyoruz sayelerinde. Satın almak istediklerinde çok düşük bedellerle geliyorlar. Kirada kat kat fazlasını kazanıyoruz. Daha da iyi olacağını umuyorum. 1-2 sezon sonra çok daha iyi bir Dardanelspor izleteceğiz.![]()