1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: DARDANELSPOR / TÜRKİYE l GENÇLERLE UEFA TAMAM SIRA ŞAMP. LİGİNDE l (7.SEZON)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligde artık sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.Hızlı bir şekilde bitirip yeni sezona geçelim

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler. Üşenmeden 4 sayfayı da okudum. Çok güzel bir planlama ile ilerliyorsun. Bu şekilde planlama ile ilerde sadece yerli oyuncularla başarı yakalayabilirsin. Sentugo hocam bir kere bu şekilde yapmıştım.
    Teşekkürler. Sistem hakkındaki övgülerin için de ayrıca teşekkür ederim. Planlı bir şekilde devam edecek kariyerimiz acelemiz yok. Gençlerimize güvenimiz var yaşı ne olursa olsun forma şansı bulacaklar. Yabancı oyuncular da kaliteli olduklarında takıma kazandırmayı düşünüyorum. Bazen türk oyuncularda sıkıntı yaşıyoruz o zaman ihtiyaç duyuyoruz. Her şey zamanla iyi olacak. Alt yapıdan yeni gençler çıksın ona göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Sağlam adımlarla gideceğiz.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde artık sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.Hızlı bir şekilde bitirip yeni sezona geçelim
    3-5 günlük tatilin ardından kariyere hız vermeyi düşünüyorum ben de yeni sezon için heyecanlıyım en kısa zaman da paylaşımlara geçeceğiz.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Gidişat çok güzel, kulübün kasasını da çok güzel bir şekilde dolduruyorsun. Kiralık gönderdiğin çocuklar iyi performans sergilerlerse sezon sonunda iyi paralara satabilirsin. Kiralık giderken bile takıma iyi kazanç sağladıklarını da düşünürsek ekonomik olarak çok iyi işletiyorsun takımı.
    Teşekkürler. Kiralık gönderdiğim oyuncular forma şansı bulamıyor ama iyi kazanç sağlıyoruz sayelerinde. Satın almak istediklerinde çok düşük bedellerle geliyorlar. Kirada kat kat fazlasını kazanıyoruz. Daha da iyi olacağını umuyorum. 1-2 sezon sonra çok daha iyi bir Dardanelspor izleteceğiz.

Mesaj Yetkileri