Quote Originally Posted by 3842 View Post
Sonunda üst lige çıkmışız, hem de şampiyonluk ile, tebrik ederim. League Two'da bir sezon oynamıştım. Ligin dinamikleri biraz farklı, iyi bir taktik oturtabilirsen bence şansın olabilir. Bu liglerde transfer yapması biraz zor ama iyi bir kaleci ile skora doğrudan etki edebilecek teknik özellikleri (Frikik, korner kullanma, uzaktan şut gibi) olan oyuncular sana sınıf atlatır.
Bende daha önce oynamıştım buralarda gerçekten çok farklı çok zor oluyor.Ligin en önemli özelliği 4 takımın yükselmesi ve 2 takımın düşmesi.Bu bize bir avantaj sağlayabilir daha başlamadan.İyi bir kaleci bulduk.Yedek kalecimizde bu sezonki Gogic olacak.Söylediğin bir tarzda oyuncuya kesinlikle ama kesinlikle ihtiyacımız var.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
Baştan sona okudum . Çok güzel ilerlemişsin. Bu sezon çıkan forvet Nelligan iş görücek gibi. Şampiyonluk için tebrik ederim. Devam

Teşekkür ederim ona bu sezonda ara ara forma şansı tanıyabilirim ama lig atladıktan sonra oyuncularda hem yetenek hemde potansiyel anlamda br düşüş yaşandı.O yüzden yeni oyuncular çıkarmak en iyisi .

Transfer dönemi başladı bizde çayımızı demledik başladık oyuncu aramaya hadi hayırlısı