1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ön liberoda bir adet savaşcı orta saha defans kullanırsan gol yemezsin diye tahmin ediyorum.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Her sezon üst liğe çıkman güzel olmuş. Defans hattını bu taktikte sağlam tutman çok önemli.Bu yüzden bulabilirsen kaliteli stoper bulmanı öneririm. Özellikle hızlı olmaları arkaya atılan topları kesmede faydalı olurlar.
    Teşekkürler hocam.Stoper transferi devre arasına kaldı.Paramız yeterse alacağız.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Transferler bence lig seviyesi için gayet güzel. Defans hattında söylediğin gibi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum, gençler oynadıkça gelişecektir ve teknik ekibi yenilemenin meyvesi olacak bir açıdan bu. Ben League Two'da oynarken sezon başında ya bu çocuk daha, ne yapabilir ki dediğim adamlar bir anda as kadromu oluşturmuştu.
    Teşekkürler.Transferler takımı bayağı etkiledi.Gençlere de formayı verdik şuana kadar sıkıntı olmadı beklediğimden çok çok iyi aşladık.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Ön liberoda bir adet savaşcı orta saha defans kullanırsan gol yemezsin diye tahmin ediyorum.
    4lü ortasahadan biri Savaşçı rolunde.Taktik beklediğimden iyi bir ivme kazandırdı takıma.Oyuncular alışınca dahada iyi olacaktır.Bakalım bu sezon neler yapacağız.

Mesaj Yetkileri