Son maçlar güzel geçmiş, Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını düşünüyorum. Ricci ve de Ligt güzel transferler.İcardi de çok formda, umarım elinde tutabilirsin.
Son maçlar güzel geçmiş, Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını düşünüyorum. Ricci ve de Ligt güzel transferler.İcardi de çok formda, umarım elinde tutabilirsin.
Sağol 1 tane daha genç aldık ondan da umudum yüksek.
Normalde Avrupa iyi değil ama bu sene alırsak olası bir lig başarısızlığını tolere eder.
Bende bittim o stopere 15 sene bizde kalsın istiyorum.
Teşekkürler Icardi gitmez kankam o.
22.Hafta
İnter - Crotone ( 3-0 )
23.Hafta
Juventus - İnter ( 2-2 )
Bizim maçtan hemen önce Seri B takımına kupa çeyrek finalinde elenen bir Juventus var karşımızda.
1-0 öne geçtik oyunu domine ederken bir hata ile 1-1 oldu maç ardından kornerde nasıl olduys penaltı yaptı bizim oyuncular havadan 2-1 geriye düştük ve oyun kontrolünü ele aldılar.Tam havlu attık derken Eder sahneye çıktı ve bizi lige bağladı.
Çeyrek Final
İnter - Napoli ( 3-1 )
Dakka 80'e 1-0 geride girdik ve menajerlik hayatımın kaliteli maçları arasına girebilecek bir maç oldu.3 dakika taktik ayarlaması yaptım çünkü lig zora girdi ve diğer yerlerde kupa şansımızın devam etmesi gerekiyordu.80'de oyuna aldığımız Eder 2 gol atarak turu getirdi.
Nikola Vlasic
Kulübü Hajduk'tan serbest kalma maddesini ödeyerek transfer ettik 4+3 yıllık sözleşmeyi imzaladık.