1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: " Hamdullah Suphi Hoca ile İnter Sohbetleri -- Sezon 2 "

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son maçlar güzel geçmiş, Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını düşünüyorum. Ricci ve de Ligt güzel transferler. İcardi de çok formda, umarım elinde tutabilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    galibiyet serisi iyi. de ligt benimde listemde olan bir eleman . transfer sezonunu merakla bekliyorum kimler gelecek diye.
    Sağol 1 tane daha genç aldık ondan da umudum yüksek.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde zorlanıyoruz ama daha ilk yıl normal.Avrupa liginde ise en büyük favorilerden birisin kupayı kazanman çok iyi olacaktır.
    Normalde Avrupa iyi değil ama bu sene alırsak olası bir lig başarısızlığını tolere eder.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    AL de West Hamı elersin. Ligdeki seri güzel olmuş.
    Transferlerin güzel özellikle stopere bittim.
    Bende bittim o stopere 15 sene bizde kalsın istiyorum.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Son maçlar güzel geçmiş, Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını düşünüyorum. Ricci ve de Ligt güzel transferler. İcardi de çok formda, umarım elinde tutabilirsin.
    Teşekkürler Icardi gitmez kankam o.

22.Hafta

İnter - Crotone ( 3-0 )

23.Hafta

Juventus - İnter ( 2-2 )

Bizim maçtan hemen önce Seri B takımına kupa çeyrek finalinde elenen bir Juventus var karşımızda.

1-0 öne geçtik oyunu domine ederken bir hata ile 1-1 oldu maç ardından kornerde nasıl olduys penaltı yaptı bizim oyuncular havadan 2-1 geriye düştük ve oyun kontrolünü ele aldılar.Tam havlu attık derken Eder sahneye çıktı ve bizi lige bağladı.

Çeyrek Final

İnter - Napoli ( 3-1 )

Dakka 80'e 1-0 geride girdik ve menajerlik hayatımın kaliteli maçları arasına girebilecek bir maç oldu.3 dakika taktik ayarlaması yaptım çünkü lig zora girdi ve diğer yerlerde kupa şansımızın devam etmesi gerekiyordu.80'de oyuna aldığımız Eder 2 gol atarak turu getirdi.

Nikola Vlasic

Kulübü Hajduk'tan serbest kalma maddesini ödeyerek transfer ettik 4+3 yıllık sözleşmeyi imzaladık.

Mesaj Yetkileri