Defansta temel taş eksikliği ve 17'lik de ligtin henüz 11 çıkacak kadar güven vermemesi sebebi ile Van Dijk aldığımız en kaliteli oyuncu oldu.
Perisic ve Candreva 2 kanat oyuncumuzu güzel miktarlara sattık.Forma şansı bulamayan oyuncuları da kadroda kalabalık olmaması için kiraladık veya sattık.
Ayrıca geçen sene kiralık olup bu sene takımda düşündüğüm 2 -3 iç transferimiz var.
Assana Gnoukouri
Geçen sene Udinesse'de kiralık olan oyuncumuz bu sene A takımlara idmanlara çıkacak.
Caner Erkin
Beşiktaş'ta kiralık olan Caner Erkin'de kadroda yer bulmak için savaşacak.
Federico Dimarco
Empoli'de kiralık oynayan Federico uzun zamanlar sol bekimiz olacak.Bu sene kadro rotasyonunda yer bulmaya çalışacak.
Jovetic
Jovetic'i yüksek maaşına rağmen takımda tuttum.Performansını beğenmezsem seneye yolları ayırırız.
Kacper Wisio
Polonya'ya amcamın oğlunun lise mezuniyet yemeğine gittiğimde yemek sonrası eve giderken halı sahada gördüm ve çok beğendim.Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve tek beğenenin ben olmadığını öğrendim.Kulübüne gelecekte göreceğimiz faydaya oranla para vermedik sayıyorum.Beklenti büyük.Umarım fiyasko olmaz.
Pau Lopez
Genç kaleciyi rotasyon için kadromuza kattık.
Van Dijk
-- Ayrıca sezon içinde anlaştığımız Isak ve Ricci'de takıma katıldı.
Süper Kupa Final
Uzatmalara giden maçta 105. dakikada penaltıdan yediğimiz golle kupa elimizin arasından kaydı.Başa baş bir mücadele oldu.Loser olmaya adım adım ilerliyoruz.
Şampiyonlar Ligi Grubu
Hedefimiz gruptan çıkmak.