1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O Grimsby maçı ne olmuş öyle ya. Adamların kaleyi bulan 5 şutu var ve 4 ü gol olmuş. Her geldikleri gol olmuş galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    O Grimsby maçı ne olmuş öyle ya. Adamların kaleyi bulan 5 şutu var ve 4 ü gol olmuş. Her geldikleri gol olmuş galiba.
    Olgun çıldırırdı herhalde o maçı kazanamasaydı.

Bu arada Phil Randall sezon boyu çok etkili bir oyuncu olmuş sanki. Lig çıkmak için favorilerden birisin, son haftalardaki sonuçlar güzel. Umarım bu ligi de Şampiyonlukla kapatırsın. Premier Lig'e çıkınca yapılacak stadın adı Olgun Çiftçi Stadyumu olur mu acaba ?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aynen öyle oldu ama hata benim.4-1 den sonra defansın ve ortasahanın en iyilerini çıkardım dinlensinler diye her gelen gol oldu.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Olgun çıldırırdı herhalde o maçı kazanamasaydı.

Bu arada Phil Randall sezon boyu çok etkili bir oyuncu olmuş sanki. Lig çıkmak için favorilerden birisin, son haftalardaki sonuçlar güzel. Umarım bu ligi de Şampiyonlukla kapatırsın. Premier Lig'e çıkınca yapılacak stadın adı Olgun Çiftçi Stadyumu olur mu acaba ?
    Evde bağırıyordum zaten Neden Nedennn diye Phil Rndall gerçekten çok iyi bir oyuncu.3M avro değeri alamayız onu ama kiralayabilirsek bir yıl daha kiralamaya çalışacağım.

Mesaj Yetkileri