Gençler iyi.Grup zor ama bence en kötü 3. oluruz.Ordanda gider UEFA yı alırız.Yazın bu lafımı![]()
Gençler iyi.Grup zor ama bence en kötü 3. oluruz.Ordanda gider UEFA yı alırız.Yazın bu lafımı![]()
Kar iyi ilk adım mali durumda devlerle yarışmaktı.. suan bütcemiz 128 milyon euro. Avrupada bir beklentim yok bu sezon.
giden oyuncuların ahıdır bence.
Bence 3.lükte zor kardeşim. bu sene puansız kapatmayalımda avrupayı başka bir beklentim yok.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sportoto Süper Lig
2. - 3. - 4. ve 5. Haftalar
Genel olarak ligi domine edecegimizi düşünüyorum. zaten bunu ilk 5 haftadaki performansımız da kanıtlar nitelikte. Devre arası transfer döneminde takıma katılacak olan gecen sezon anlastıgımız regenlerden sonra kadro derinligi sıkıntımızıda aşacagımızı tahmin ediyorum.
Puan durumu
Avrupa Şampiyonlar Ligi
1 ve 2. Maç
Avrupa da ise tam tersi iyi oynadıgımız maçlardan elimiz boş döndük. kritik milan maçlarını zorda olsa kazanmamız lazım yoksa avrupa da havlu atmamız erken olacak gibi.
Sportoto Süper Lig
6. - 7. - 8. - 9. ve 10. Haftalar
Puan durumu
Genel olarak kendi ligimizde iyi oynuyoruz fakat devre arasında muhakkak bir kaç takviye şart olacak gibime geliyor.
Ziraat Türkiye Kupası Grubumuz
Avrupa Şampiyonlar Ligi
3. Ve 4. Maç
Puan Durumu
Sansiro da aldıgımız şanssız yenilgi sonrası mutlaka kazanmamız gereken ic saha macında milanı ikili averaj avantajını elimize alarak umutlarımızı son 2 maça taşımayı başardık
Sportoto Süper Lig
11. - 12. ve 13. haftalar
Puan durumu
Ligde herşey istedigimiz gibi
Avrupa Şampiyonlar Ligi
5. ve 6. Maç
Puan durumu
Bu yıl avrupada gecen sezon ki gibi başarı gösteremedik. akıllara acaba as oyuncularımızı satmak kötü bir fikir oldugu gelmiyor degil. fakat genc oyuncuların performanslarından cok memnunuz diyebiliriz.