-
EKLİ LİGLER

TRANSFERLER
Takıma gelir gelmez ast.menajer, antrenör, gözlemci ve fizyoterapist kadromu bulabildiğim en iyi personellerle yeniledim. Sonrasında kulübe yüksek maaşlarıyla yük olan, 30 yaş üstü kullanmayı düşünmediğim oyunculardan Wesley, Chedjou, Balta ve Selçuk'tan kurtuldum. Bu sayede açılan bütçe ile yeni sistemime uygun oyuncular transfer ettim. İlk 11'de direk oynatacaklarımdan bahsedecek olursak defans göbeğine Arjantinli genç stoper Giannetti, forvete yine Arjantinli Bou, sağ beke Linnes ile değişmeli oynayacak savunma yönü daha güçlü Geraldes, ön liberoya Tolga ile yanyana oynayacak Simao'yu aldım. Diğer transferler kadro derinliğini sağlama adına yapıldı.

TAKTİK VARYASYON
Bu zamana kadar hiç kullanmadığım 2 dmc'li 4-2-3-1 sisteminde karar kıldım. Genel olarak kısa ve çok paslı, topa sahip olmaya yönelik bir sistemle oynanacak. Takım hücum ederken bekler hücum görevleriyle orta sahayı 7'leyecekler. Böylece çok güçlü bir ortasaha hakimiyeti kurulmuş olacak. Tüm oyuncular pozisyon gözetmeksizin topa sert dalacak, defansif ortasahaların biri dışında ortasaha oyuncularının tümü pres yapacak, bu şekilde top kaybında en kısa sürede topun kazanılması hedeflenecek.

TAKIM TALİMATLARI:
Takım deplasmanda standart-katı / dar alanda oyna (savaşçı ortasaha-destek), içerde yine aynı dizilimle kontrollü-dengeli / dengeli alan genişliği (savaşçı ortasaha-savunma) oynayacak. 
KADRO ANALİZİ:
GK (Libero Kaleci): Muslera gerçekte de olduğu gibi vazgeçilmez oyuncularımın başında geliyor. Aynı zamanda kaptanlığı verdim. Cenk ve Eray kupa maçlarında şans bulacaklar.
DR (Bek-Hücum): Geraldes, defansif gücü ve hava toplarındaki üstünlüğü ile Linnes'in bir adım önünde.
DC (Std.Stoper-Savunma): Giannetti'nin yanında Serdar'ı sol stoper oynatmayı düşünüyorum, her ikisi de std.stoper (sav.) olarak görev yapacaklar. Serdar'la hemen hemen aynı ayarda olan Semih ve Ahmet yedek bekleyecekler.
DL (Bek-Hücum): Carole ve yeni transfer Nuno Pinto lig için yeterli derinliği sağlayacaklar.
DMC (Sav.Ortasaha-Destek-Defansif Ortasaha-Destek): Free transfer Simao savaşçı ortasaha oynarken yanında Tolga defansif ortasaha rolünde görev alacak. Yedekleri tecrübeli De Jong ve N'Daw olacak.
AMR (Kanat-Destek): Garry Rodrigues ve Poldi form durumlarına göre oynayacaklar.
AMC (Of.oyunkurucu-Destek): Josue 1. tercih. Yedekleri Deniz Türüç ve Sezer Öztürk.
AML (İç Forvet-Destek): Kilit adamım Bruma, yedeği Yasin.
ST (Yaratıcı Forvet-Hücum): Bou'dan beklentim büyük, umarım alışma evresi çok uzun sürmez, form durumlarına göre Poldi'yi de burada deneyebilirim, Eren'in sistemime uyacağını pek düşünmemekle birlikte sadece mecbur kaldığımda kullanmayı düşünüyorum.
2016/17 HAZIRLIK DÖNEMİ VE SÜPER KUPA
Sezon öncesinde 2-3 haftayı kondisyon ağırlıklı antremanla geçirdik. Sonrasında 2-3 ay boyunca takım uyumu ve kullanılacak taktiklere alışmaya yönelik bir antreman yaptırmayı planlıyorum. Süper Kupa'da oyuna hakim taraf olarak penaltılarla da olsa kupayı alarak sezona güzel bir giriş yapmayı başardık.

Last edited by LeoN48 : 28.Mart.2017 at 09:23
Mesaj Yetkileri