bruma şovdaha genc yatırımlık transferler bekliyorum.. Al oynat geliştir sat.
![]()
bruma şovdaha genc yatırımlık transferler bekliyorum.. Al oynat geliştir sat.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yorum ve değerlendirmeleriniz için sağolun arkadaşlar. FM'nin gerçekçiliğini temel alarak konuşursam 300K Euro'lara çok rahat kalburüstü sağ ve sol bek bulunabiliyor. Devre arasında De Jong ve Poldi'yi de elden çıkarıp maaş bütçesini yıllık 40 M Euro'lara indirmeyi düşünüyorum. 16 yıldır FM oynarım, diziliş ve taktik mantalite olarak ilk defa bu tarz bir oyun felsefesini yerleştirmeye çalıştım, sistem güzel işliyor, seneye Avrupa'ya gidebilirsem oradaki işleyişini merak ediyorum asıl.
Bruma soldan içeri kat edip yay üzerinden tonla gol atıyor, özelllikler korner atışlarında ceza sahasının dışında kendini unuttur direktifi ile topu önüne alıp sürdükten sonra çok gol atıp asist yaptı, takipçi arkadaşlara duyurulur. Derbilerde de anahtar görevi gördü. Genç yatırımı konusunda yolunda yürüyeceğim, kuşkun olmasın![]()
SÜPER LİG 9-17. HAFTA MAÇLARI VE TÜRKİYE KUPASI
Devrenin kalan yarısını da benzer şekilde seri galibiyetlerle geçirdim, tek fark takım artık daha fazla gol atabiliyor, bunda Bou'nun takıma alışmasının payı büyük, ilk 8 hafta 1 gol atabilmişken son 9 maçta 9 gol attı. Namağlup liderlik çok keyifli, takımın kalibresi bozulmazsa 1-2 ay önceden şampiyonluk gelir gibi duruyor. Kupada da zayıf bir grupta yedek kadroyla mücadele ediyorum, lider olarak üst tura çıkacağım gibi görünüyor.
![]()