Tamamen kendi düşüncemdir lütfen üstünüze alınmayın

Kesinlikle kullanmıyorum ve de açıkcası hile olduğunu düşünüyorum. Sonuçta CA-PA dinamik ya da sabit olsun bu program size o oyuncunun gelecekte alabileceği en yüksek değerleri gösteriyor. Oyunda bulunan scout sisteminin sonuç alınmış hali olduğunu düşünüyorum.16 yaşındaki forvetin 27 (genelde kariyer zirve yaşıdır forvetler için) yaşındaki halini size gösteriyor.Ayrıca filtreleme yapabildiğiniz içinde her regen çıkış tarihinde PA sı en yüksek oyunculara saldırıp bir bir kadronuza kattığınızda 5 ila 10 sezon içerisinde takım değeriniz 3-4 milyara çıkıp tamamen kendi imparatorluğunuzu kurmuş oluyorsunuz.Haa tabi ki oyunda yapay zeka bunu otomatik olarak yapıyor. Gözlemlediğiniz ülkede scout raporlarında hiç bahsi geçmeyen bir arkadaşın peşinde 15 tane dev klüp oluyor.Şartları yapay zeka ile eşitlemek için kullanılabilinir lakin kullanıcının elinde ki düşünme becerisi ve anlık müdahaleler yapay zekada bulunmadığı için GS' in kullanılması bana hile olarak geliyor. Online kariyer yapmadığım içinde kullananların niye kullandığını hiç sorgulamam. Tamamen şahsi fikrimdir...