Quote Originally Posted by serwan View Post
Ben eskiden hiç kullanmazdım. Çünkü genie hile bildiğiniz. Evet doğrudan oyuncunun gelecek profilini vermiyor ama aşağı yukarı tutturuyor.
Bir de oyuncunun gizli özelliklerini görmenizi sağlıyor tabi.
Ancak son 1-2 yıldır fm'ye eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Çocuk olduktan sonra hele...
Yani eskiden ilk işim sağlam bi scout ordusu kurup hepsini tek tek görevlendirmek olurdu. Raporları incelerdim. Beğendiğim adama başka scout yollardım falan. Ancak şimdi bunlara zaman ayırsam sanırım 1 sezonu ancak 1-2 ayda bitirebilirim. O yüzden oyuncu aramak için genie kullanıyorum.
Ancak ben hiçbir zaman gidip pa'sı şu kadar olsun diye arama yapmıyorum. Oyuncuda istediğim bikaç özelliğe göre arama yapıp seçenekler arasından bütçeme uygun olanı alıyorum.
Elbette hile. Ancak zaman bulamadığım için mecburen kullanıyorum.
Bu dedigine katılmıyorum kardeşim. Oyuncuyu sadece gözlemci gönderip gözlemlemek yanlış bana göre. en az 3 ay takip edip ondan sonra transfer ediyorum. mevcut oyunumdaki scout ekibimle araştırlamarım şu şekilde.

Önemli olan süreklilik bence ;

Bir kaç ss atayım

Burada da oyunda görünmüyor dedigin özellikleri var kardeşim.

Oyuncuyu yaklasık 8 aydır gözlemlettiriyorum.

ve tüm gizli özellikleri genie scoutta ki gibi oyunda da aktif olarak görülüyor.

Örnegin İstikrarı , kararlılıgı , adaptasyon özelligi gibi

Dedigim gibi gözlem ekibinin oyundaki aktif rolü gerçekten önemli... bence genie den ziyade gözlem ekibi ile gerçekçi oynamak daha mantıklı ve akıcı.