1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: Boş Gezenin, Boş Kalfasıyım. 1 Sezonluk tatildeyiz. ( 2022-2023)

Hybrid View

1. Default

hocam neden istifa edip de başka maceralara atılmıyosun bi türkiye 2.liginde veya 3.liginde hünerlerini görmek isterim açıkçası )

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Teşekkürler denediğiniz için. Tabi siz kadro yapınıza uygun taktikle devam edin. Ben bu taktiği oluştururken amaçlarımdan biri de dar kadro ile devam edebilmekti. 18-20 oyuncu ile sezonu çıkarabiliyorum. Böylece oyuncuların "beni oynat" talepleri de en aza iniyor.
    Bence sezonu 2. bitirip AL'de gruplara kalmaya çalışın Profesyonelliğe ancak öyle geçeceksiniz gibi
    Olabilir bu sezon deneyebiliriz.
    Quote Originally Posted by gorkem987 View Post
    hocam neden istifa edip de başka maceralara atılmıyosun bi türkiye 2.liginde veya 3.liginde hünerlerini görmek isterim açıkçası )
    Türkiye ligleri bir süre sonra sıkıcı oluyor. Daha önce denemişliğim var. Kozan Belediye ile başlayıp Çanakkale Dardanel ile biten hatta forumda yayınladığım kariyerim var. Onu da save bozulup 8-9 ay geriye gidince bırakmıştım. Bura da biraz devam edeyim. Belli olmaz belki başka mecralarada atlarız. En azından Milli takıma biraz seviye atlatabilsem güzel olacak.

Mesaj Yetkileri