Deplasmanlarda puan almaya başlarsan ilk 2 ye girip üst lige çıkabilirsin. Başarılar.
TariboWest
Dişine göre olan takımlara puan kaptırmışsın. Ama ikinci yarı bu şekilde devam edersen çıkabilirsin.
Deplasmanlardan 1 puan bile alsak bizim açımızdan iyi ama her takım puan kaybettiği için evimizdeki maçlar daha da önemli bir hal alıyor.Deplasmanda da kazanmaya başlarız inşallah.
Aynen hocam bazı maçlar çok kolay puan kaybediyoruz.Bazen de oynamadan kazanabiliyoruz.Bu sene bizim için çok kritik.İnşallah çıkarız 18 19 maç kaldı.
34.Hafta
35.Hafta
Puan Durumu
Liderliğe kadar yükseldik.Zirve tabiri caizse kaynıyor.Çok çekişmeli geçiyor maçlar.Üst sıradaki takımlarla da maçlarımız var kalan haftalarda.Maçların sonlarına doğru oyun hakimiyetini kaybediyoruz.Kondisyonla alakalı bir sorun olsa gerek buna bir çare bulmalıyız zira yediğimiz gollerin çoğu son 20 ile 15. dakikalarda.Premier lig hedefimize son 9!
23 Yaş Altı Takımımız
Burası bizim geleceğimiz.Bazı oyuncuların çalışma iznini çıkaramadık bu sebeple kiradalar.Bazıları ise potansiyelli ama as takım için yetersiz diye 23 yaş altı maçlarına çıkıyorlar.Potansiyelleri geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.Buradan büyük bir servet bile çıkarabiliriz.İnşallah becerebiliriz.
4 Yıllık Yeni Sözleşme
Kulübün Efsanesi olarak daha yapacağımız çok iş var.
45.Hafta
46.Hafta
ŞAMPİYON SALFORD
Oyuncu Genel Bakış
Transfer ve Maaş Bütçesi
Uzun uzun maçlardan sonra.Senelerden sonra Premier Ligdeyiz.Hemde şampiyon olarak çıkıyoruz.Gerçekten çok büyük bir iş başardığımızı düşünüyorum.Hedeflediğimden kısa sürdü süreç ama bunda bulduğumuz oyuncuların etkisi çok büyük.Bir forvetimiz var her sene 40 gol atıyor.Sky Bet League 1 den beri takımda olanlar var.Çoğunu bedavaya aldık ve şimdiki değerleri 5 ila 10 Milyon arasında.Gerçekten yazacak çok şey var ama kısa kısa paylaşacağım herşeyi.
Transfer bütçesini biraz düşük bulduğumu söylemeliyim.Maaş bütçemizde keza öyle alacağımız oyunculara ilk sene fazla maaş veremeyeceğiz ki bu çok kötü bir şey.Düşen takımların oyuncularına Serbest kalan oyunculara bakıyorum ama nafile.Gelmek isteyen yok.Randall ve Clayton bir sene daha bizde sene ye en az birini almayı düşünüyorum.Orta alandaki iki oyuncumuzda kiralık olarak gelmek istemiyor.Chelse ile olan anlaşmamız da bittiği için onları da tekrar alsak bile bedava olmayacak.Orta alana 2 3 takviye gerekiyor.Defans ve Kalecimizin de seviyelerini arttırmalıyız.1 Temmuza kadar oyuncu almayacağım.Taktiğimizi değiştirmeyi düşünmüyorum.Sağ ve sol beke bütçe ayırmak istemiyorum.Yeni sezonun hazırlıklarını uzun tutacağım.
Last edited by olgunege75 : 30.Nisan.2017 at 03:12
Sezon Özeti
Sezon Sonu Ödülleri
Phil Randall
Adam tek başına bir takım resmen.Sky Bet League 2 den alıp bizi Premier lige çıkardı.Şu adam kariyerin en önemli transferi ve dönüm noktamız.
Yılın Menajeri
Yılın Menajeri olduk.Sözleşme imzaladık.Bu sezon ligde kalacak bir takım kurarsak bizi güzel günler bekliyor olacak.
Oyuncu İstatistikleri
Hemen hemen bütün oyuncularımız skora katkı yapmış.Butler 5 gol atmış stoperimiz.3 forvetimiz ise toplamda 77 gol atmış.2 kanat oyuncumuz ise 10 un üzerinde asist yapmış.Orta saha merkez oyuncularımızdan biri gol olarak biri asist olarak iyi bir performans sergilemiş.
Sezonun Enleri
Phil Randall
41 Gol - 7 Asist
Gary Clayton
27 Gol - 12 Asist
Ben Ashby
6 Gol - 12 Asist
Glen Middleton
3 Gol - 11 Asist
Josh Clarke
2 Gol - 15 Asist
Jonny Burn
50 maç oynayıp 2 Gol - 3 Asist 7.33 ort puan.
Joe Butler
51 maç Oynayıp 5 Gol - 2 Asist 6.96 ort puan.
Forvetler ve orta sahamız müthiş çalışmış.Ama 2 stoperimizin oyuna katkıları bir yana gelişimleri çok iyi oldu.Bedavaya gelen iki oyuncumuzun değeri 15 Milyona ulaştı ki 2 sezon önce 100 binden fazla değillerdi.
Transfer hakkında biraz daha detaylı konuşacak olursak.Randal ve Clayton takımda kaldı.Lado ve Navarro ise kiralık olarak gelmedi.Bu bizim açımızdan çok kötü oldu.Şimdi orta saha iki as oyuncu bulmak zorundayız ama rotasyonda da oyuncumuz kalmadı.Kısacası orta alana en az 4 oyuncu almaya çalışacağım.Kalecilerimiz bu ligi kaldıramaz diye düşünüyorum.Tecrübeli bir kaleci bulmak zorundayız.Kanatlara rotasyon amaçlı yada elimizdekilerden daha iyi bir oyuncu bulursak alabiliriz.Ofansif orta saha ya bir rotasyon oyuncusu alacağız.Kısaca 10 oyuncu gelecek gibi duruyor.Bir 10 oyuncu da genç potansiyeli olan oyuncu alırız.
Teknik ekibimiz lig için ilk sene yeterli.Fizyoterapistlerimiz de öyle ama Gözlemcilerimiz çok kötü.Sözleşmeleri bitiyor ya bu sene gözlemcilerimizi değiştiririz yada önümüzde ki sezon.
Ligden düşeceğimizi sanmıyorum.Ama Premier Ligdeyiz kesin birşey diyemeyeceğim.Evimizde ki bütün maçlar çok önemli.İlk sezon düşmez isek seneye orta sıraları zorlarız.
Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Şampiyonluk için tebrikler. Bütçe de gayet iyi. Transferleri bekliyorum.
TariboWest
Sonunda başardın. Tebrik ederim. İlk yıl kalıcı olabilirsen gelecek paralar ile iyi bir takım kurabilirsin.
Teşekkür ederim.Transferde şuana kadar istediğim işleri yapamadım.Bir ay kaldı bakalım neler yapabileceğiz.
Teşekkürler hocam.Aynen öyle iyi bir takım ile seneye avrupa potasını zorlarız diye düşünüyorum.Ama öncelik bu sene neler yapabileceğimizi çok merak ediyorum.
Premier Lig Hazırlıkları Tamam
Sezondan Beklentiler
Kombine Bilet Sayısı
Bu sayı artacak demiştim.Premier Ligde en önemli güç seyirci desteği.Kendi sahamıza geçer geçmez iyi bir takım olma yolundaki en büyük şey olan taraftarımıza kavuşacağız.
En Büyük Rakibimiz
Türk futbolunun yaşayan efsanesi ile aynı ligde karşı karşıya oynayacağız.
Teknik Ekip ve Antrenörlerimiz
Burası pek iç açıcı değil.Özellikle gözlemci ekibimiz çok kötü durumda buda yapacağımız transferleri ve oyuncuları değerlendirme aşamasını zora soktu.Ama ilerleyen yıllarda en iyisi biz olacağız.
Hazırlık Maçları
Daha fazla maç yapmak istiyorduk ama bu kadar yapabildik.Skorar önemli değil.Takım uyumu ve kondisyon çalışmalarımızı bitirdik.
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Transfer dönemi bitti.As takım oyuncularımızın büyük bir kısmı kaldı takımda.Alt takımda oynayan ve potansiyeli olmayan oyuncuları gönderdik.Takımımıza çok sayıda oyuncu aldık.İlk yıl için yeterli olacak mı ? büyük bir muamma.Bazı iyi oyuncular da aldık tabi ki.Kalecimiz çok iyi uzun yıllardır aradığımız adamı bulmuş olabiliriz.Real Madrid alt yapısından yetişen orta saha oyuncumuz da gelecek vaat ediyor.Profilleri de geliyor.
Adigun Junior Oshaniwa
Genç ortasaha oyuncusunu bedelsiz kiraladık.Bu sene ilk 11 de görev alacak.Beklentimiz büyük inşallah beklediğimiz verimi sağlar bize.
Agostinho Barbosa
Direk 11 de oynayacak oyuncuyu çok cüzi bir miktara aramıza kattık.İleride sağlayacağı verimin yanında kulübümüze iyi de bir para bırakacaktır.
Ed Jacobs
Clarke ile beraber sağ kanatta dönüşümlü olarak oynayacaktır.İleride takımda kalıcı yer edinmesi çok zor ama ilk sene işimize yarayacaktır.
Juan Sebastian Segovia
Aradığımız kan olacak mı ? göreceğiz.Eğer kendini geliştirebilirse 10 yıl kaleci aramayız diye düşünüyorum.Şuan ki hali çok iç açıcı gibi gözükmese de ileride iyi bir katkı sağlayacaktır.Direk 11 de oynayacak.
Kenny Brothers
Ofansif orta sahada elimizde çok oyuncu vardı ama Premier lig seviyesinde değillerdi.Bu arkadaşımızı aldık.Kendisini ilk 11 de oynatmayı düşünüyorum.Elimizdeki arkadaşlar da rotasyonda iş yapacaklardır.
Matt Reynolds
Aldığımız 2 forvet oyuncusundan birisi.Randall ve Claytona yedek hatta onlardan biri gittiği zaman yerlerine geçebilecek potansiyele sahip bir oyuncu.Bu sene sonradan oyuna girecek.İyi bir katkı ve gelişim gösterir umarım.
Ramiz Baranlıoğlu
Kendisi Defansif orta saha ve taktiğim de bu mevki yok ama sırf vatandaşımız ve büyük bir potansiyele sahip diye aramıza kattık.Kendisine Merkez orta saha mevkisinde Defansif oyun kurucu rolü üstünde eğitim veriyoruz.Gelişim gösterirse hem takımımıza hemde milli takıma iyi bir oyuncu sunmuş olacağız.Bu arada milli takımda bayağı Dünya yıldızları var.Bir ara onlarında profillerini atarım.Hatta milli takımın teknik direktörü gittiği zaman biz mi başvursak ?
Transferlerimiz bu şekilde arkadaşlar.Benim düşüncem Transferde sınıfta kaldığımız yönünde.Yaklaşık 20 Milyon Euroluk bir bedele oyuncuları almamıza karşın sattığımız oyuncular yarısı bile etmiyor.Büyük takım olacaksak sattığımız oyuncuların olduğu tarafı arttırmalıyız.Umarım kısa zamanda bunu da başaracağız.
Lig Başladı Hadi Hayırlısı.
Bence aldığın oyuncular seni taşıyacaklardır. Bu sene transferden zarar etmiş olabilirsin ama ileride bu aldıklarını satınca kâr etmiş olacaksın. Prömiyer ligde başarılar dilerim.![]()
Tebrik ederim şampiyon olarak Premier Lig'e terfi ettiğin için, ilk sezon çok heyecanlı geçecek, küllerinden yarattın takımı buralara getirdin, bu arada 20 bin'e yakın kombine harika bir rakam.
Hocam tebrikler. Beklediğimiz gün geldi. Premier ligi Salford ile Sallayacağız. Belki orta sıralarda kendimize bir yer bulabiliriz.