Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

Randall Bey diyeceksiniz!! Adam takımı sırtladı gidiyoruz.Bu sene en kötü play off a kalacağız ama liderliği de zorluyoruz şuan.Takım olarak çok iyi işler yapıyoruz.Fulham ve Norvich en büyük rakiplerimiz bakalım onlarla boy ölçüşebilecek miyiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

26.Hafta

27.Hafta

Puan Durumu

Zirve takibimiz sürüyor.Aralarda puan kayıpları yaşamasaydık daha iyi olabilirdi ama bu ligde her takım güçlü.Deplasmanlar zor geçiyor.Transfer dönemi açıldı ama bütçemiz yok.Oyuncu satabilir isek alacağız.İnşallah bugün bu lig bitecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Deplasmanlarda puan almaya başlarsan ilk 2 ye girip üst lige çıkabilirsin. Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dişine göre olan takımlara puan kaptırmışsın. Ama ikinci yarı bu şekilde devam edersen çıkabilirsin.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by GeorgeWeah View Post
    Deplasmanlarda puan almaya başlarsan ilk 2 ye girip üst lige çıkabilirsin. Başarılar.
    Deplasmanlardan 1 puan bile alsak bizim açımızdan iyi ama her takım puan kaybettiği için evimizdeki maçlar daha da önemli bir hal alıyor.Deplasmanda da kazanmaya başlarız inşallah.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Dişine göre olan takımlara puan kaptırmışsın. Ama ikinci yarı bu şekilde devam edersen çıkabilirsin.
    Aynen hocam bazı maçlar çok kolay puan kaybediyoruz.Bazen de oynamadan kazanabiliyoruz.Bu sene bizim için çok kritik.İnşallah çıkarız 18 19 maç kaldı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ara Transfer Sezonu Bitii

Transfer Özeti

Ipswich 35 Milyon € harcamış!!!.Bizim paramız olmadığından oyuncu alamadık.Sözleşmesi bitecek olan genç oyuncular arıyoruz.

Kralımız Bir Yıl Daha Dedi

Şu adamı takıma bonservisi ile almadan oyunu bırakmayacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Tesislerimiz

Transfer dönemi bitti.Bir ay sonra regenlerimiz çıkacak.Bir tane bile olsa kaliteli bir oyuncu istiyorum.

Gişe Hasılatı Rekoru

Premier ligde her maç rekor olacak inşallah.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

Bu seferde evimizde yenildik.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

Son hafta az daha 3 puan alacaktık ama dayanamadık.Çok gol atmaya başladık ama gol yeme problemimiz yine baş gösterdi anlaşılan.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

34.Hafta

35.Hafta

Puan Durumu

Liderliğe kadar yükseldik.Zirve tabiri caizse kaynıyor.Çok çekişmeli geçiyor maçlar.Üst sıradaki takımlarla da maçlarımız var kalan haftalarda.Maçların sonlarına doğru oyun hakimiyetini kaybediyoruz.Kondisyonla alakalı bir sorun olsa gerek buna bir çare bulmalıyız zira yediğimiz gollerin çoğu son 20 ile 15. dakikalarda.Premier lig hedefimize son 9!

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

18 Yaş Altı Takımımız

Graham Garlick

Daha 15 yaşında.Umuyorum ki iyi bir şekilde gelişebilir.Öyle çok iyi bir profili yok ama umut vaad ediyor.18 yaş altı takımımız öyle çok iyi gençlerle dolu değil maalesef.Asıl cevherler 21 yaş altında.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

23 Yaş Altı Takımımız

Burası bizim geleceğimiz.Bazı oyuncuların çalışma iznini çıkaramadık bu sebeple kiradalar.Bazıları ise potansiyelli ama as takım için yetersiz diye 23 yaş altı maçlarına çıkıyorlar.Potansiyelleri geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.Buradan büyük bir servet bile çıkarabiliriz.İnşallah becerebiliriz.

4 Yıllık Yeni Sözleşme

Kulübün Efsanesi olarak daha yapacağımız çok iş var.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

36.Hafta

37.Hafta

38.Hafta

Çok iyi gidiyoruz.Adım adım ilerliyoruz.Puan farkı hiç yok.Son 8 Hafta!!

Last edited by olgunege75 : 30.Nisan.2017 at 00:29

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

39.Hafta

40.Hafta

41.Hafta

Son haftalarda yine puan kayıpları yaşamaya başladık ama pozisyonumuzu korumayı başardık.Watford Fulham Brighton peşimizde.Son 5!

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

42.Hafta

43.Hafta

44.Hafta

Şampiyonluk Geliyor.Premier Lig için 3 puan yetecek.Son haftalara giriyoruz takımı her zamanki gini Randall sırtlıyor.Son2!

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

45.Hafta

46.Hafta

ŞAMPİYON SALFORD

Oyuncu Genel Bakış

Transfer ve Maaş Bütçesi

Uzun uzun maçlardan sonra.Senelerden sonra Premier Ligdeyiz.Hemde şampiyon olarak çıkıyoruz.Gerçekten çok büyük bir iş başardığımızı düşünüyorum.Hedeflediğimden kısa sürdü süreç ama bunda bulduğumuz oyuncuların etkisi çok büyük.Bir forvetimiz var her sene 40 gol atıyor.Sky Bet League 1 den beri takımda olanlar var.Çoğunu bedavaya aldık ve şimdiki değerleri 5 ila 10 Milyon arasında.Gerçekten yazacak çok şey var ama kısa kısa paylaşacağım herşeyi.

Transfer bütçesini biraz düşük bulduğumu söylemeliyim.Maaş bütçemizde keza öyle alacağımız oyunculara ilk sene fazla maaş veremeyeceğiz ki bu çok kötü bir şey.Düşen takımların oyuncularına Serbest kalan oyunculara bakıyorum ama nafile.Gelmek isteyen yok.Randall ve Clayton bir sene daha bizde sene ye en az birini almayı düşünüyorum.Orta alandaki iki oyuncumuzda kiralık olarak gelmek istemiyor.Chelse ile olan anlaşmamız da bittiği için onları da tekrar alsak bile bedava olmayacak.Orta alana 2 3 takviye gerekiyor.Defans ve Kalecimizin de seviyelerini arttırmalıyız.1 Temmuza kadar oyuncu almayacağım.Taktiğimizi değiştirmeyi düşünmüyorum.Sağ ve sol beke bütçe ayırmak istemiyorum.Yeni sezonun hazırlıklarını uzun tutacağım.

Last edited by olgunege75 : 30.Nisan.2017 at 03:12

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Sezon Özeti

Sezon Sonu Ödülleri

Phil Randall

Adam tek başına bir takım resmen.Sky Bet League 2 den alıp bizi Premier lige çıkardı.Şu adam kariyerin en önemli transferi ve dönüm noktamız.

Yılın Menajeri

Yılın Menajeri olduk.Sözleşme imzaladık.Bu sezon ligde kalacak bir takım kurarsak bizi güzel günler bekliyor olacak.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Yeni Stadyum İnşası

Yeni stadyum yapımı güzel ama bizi borca sokması hiç iyi değil.Maçlarımızı artık Wiganın sahasında oynayacağız ve oraya da kira bedeli ödeyeceğiz.

Alt Yapımız Gelişmiş

Hedefimiz en kısa zamanda en iyi duruma gelmek.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Mali Durumla İlgili Haberler

Sene Sonu Tam 108 Milyonumuz

Oyuncu İzleme Ağı Artık Tüm Dünya

Seyirci Rekoru

Her sene olduğu gibi bu sene de kırdık.Önümüzdeki sezonda kıracağız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyuncu İstatistikleri

Hemen hemen bütün oyuncularımız skora katkı yapmış.Butler 5 gol atmış stoperimiz.3 forvetimiz ise toplamda 77 gol atmış.2 kanat oyuncumuz ise 10 un üzerinde asist yapmış.Orta saha merkez oyuncularımızdan biri gol olarak biri asist olarak iyi bir performans sergilemiş.

Sezonun Enleri

Phil Randall

41 Gol - 7 Asist

Gary Clayton

27 Gol - 12 Asist

Ben Ashby

6 Gol - 12 Asist

Glen Middleton

3 Gol - 11 Asist

Josh Clarke

2 Gol - 15 Asist

Jonny Burn

50 maç oynayıp 2 Gol - 3 Asist 7.33 ort puan.

Joe Butler

51 maç Oynayıp 5 Gol - 2 Asist 6.96 ort puan.

Forvetler ve orta sahamız müthiş çalışmış.Ama 2 stoperimizin oyuna katkıları bir yana gelişimleri çok iyi oldu.Bedavaya gelen iki oyuncumuzun değeri 15 Milyona ulaştı ki 2 sezon önce 100 binden fazla değillerdi.

Transfer hakkında biraz daha detaylı konuşacak olursak.Randal ve Clayton takımda kaldı.Lado ve Navarro ise kiralık olarak gelmedi.Bu bizim açımızdan çok kötü oldu.Şimdi orta saha iki as oyuncu bulmak zorundayız ama rotasyonda da oyuncumuz kalmadı.Kısacası orta alana en az 4 oyuncu almaya çalışacağım.Kalecilerimiz bu ligi kaldıramaz diye düşünüyorum.Tecrübeli bir kaleci bulmak zorundayız.Kanatlara rotasyon amaçlı yada elimizdekilerden daha iyi bir oyuncu bulursak alabiliriz.Ofansif orta saha ya bir rotasyon oyuncusu alacağız.Kısaca 10 oyuncu gelecek gibi duruyor.Bir 10 oyuncu da genç potansiyeli olan oyuncu alırız.

Teknik ekibimiz lig için ilk sene yeterli.Fizyoterapistlerimiz de öyle ama Gözlemcilerimiz çok kötü.Sözleşmeleri bitiyor ya bu sene gözlemcilerimizi değiştiririz yada önümüzde ki sezon.

Ligden düşeceğimizi sanmıyorum.Ama Premier Ligdeyiz kesin birşey diyemeyeceğim.Evimizde ki bütün maçlar çok önemli.İlk sezon düşmez isek seneye orta sıraları zorlarız.

Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk için tebrikler. Bütçe de gayet iyi. Transferleri bekliyorum.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonunda başardın. Tebrik ederim. İlk yıl kalıcı olabilirsen gelecek paralar ile iyi bir takım kurabilirsin.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by GeorgeWeah View Post
    Şampiyonluk için tebrikler. Bütçe de gayet iyi. Transferleri bekliyorum.
    Teşekkür ederim.Transferde şuana kadar istediğim işleri yapamadım.Bir ay kaldı bakalım neler yapabileceğiz.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sonunda başardın. Tebrik ederim. İlk yıl kalıcı olabilirsen gelecek paralar ile iyi bir takım kurabilirsin.
    Teşekkürler hocam.Aynen öyle iyi bir takım ile seneye avrupa potasını zorlarız diye düşünüyorum.Ama öncelik bu sene neler yapabileceğimizi çok merak ediyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Premier Lig Hazırlıkları Tamam

Sezondan Beklentiler

Kombine Bilet Sayısı

Bu sayı artacak demiştim.Premier Ligde en önemli güç seyirci desteği.Kendi sahamıza geçer geçmez iyi bir takım olma yolundaki en büyük şey olan taraftarımıza kavuşacağız.

En Büyük Rakibimiz

Türk futbolunun yaşayan efsanesi ile aynı ligde karşı karşıya oynayacağız.

Teknik Ekip ve Antrenörlerimiz

Burası pek iç açıcı değil.Özellikle gözlemci ekibimiz çok kötü durumda buda yapacağımız transferleri ve oyuncuları değerlendirme aşamasını zora soktu.Ama ilerleyen yıllarda en iyisi biz olacağız.

Hazırlık Maçları

Daha fazla maç yapmak istiyorduk ama bu kadar yapabildik.Skorar önemli değil.Takım uyumu ve kondisyon çalışmalarımızı bitirdik.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transfer Özeti

Transfer Geçmişi

Transfer dönemi bitti.As takım oyuncularımızın büyük bir kısmı kaldı takımda.Alt takımda oynayan ve potansiyeli olmayan oyuncuları gönderdik.Takımımıza çok sayıda oyuncu aldık.İlk yıl için yeterli olacak mı ? büyük bir muamma.Bazı iyi oyuncular da aldık tabi ki.Kalecimiz çok iyi uzun yıllardır aradığımız adamı bulmuş olabiliriz.Real Madrid alt yapısından yetişen orta saha oyuncumuz da gelecek vaat ediyor.Profilleri de geliyor.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Adigun Junior Oshaniwa

Genç ortasaha oyuncusunu bedelsiz kiraladık.Bu sene ilk 11 de görev alacak.Beklentimiz büyük inşallah beklediğimiz verimi sağlar bize.

Agostinho Barbosa

Direk 11 de oynayacak oyuncuyu çok cüzi bir miktara aramıza kattık.İleride sağlayacağı verimin yanında kulübümüze iyi de bir para bırakacaktır.

Ed Jacobs

Clarke ile beraber sağ kanatta dönüşümlü olarak oynayacaktır.İleride takımda kalıcı yer edinmesi çok zor ama ilk sene işimize yarayacaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Juan Sebastian Segovia

Aradığımız kan olacak mı ? göreceğiz.Eğer kendini geliştirebilirse 10 yıl kaleci aramayız diye düşünüyorum.Şuan ki hali çok iç açıcı gibi gözükmese de ileride iyi bir katkı sağlayacaktır.Direk 11 de oynayacak.

Kenny Brothers

Ofansif orta sahada elimizde çok oyuncu vardı ama Premier lig seviyesinde değillerdi.Bu arkadaşımızı aldık.Kendisini ilk 11 de oynatmayı düşünüyorum.Elimizdeki arkadaşlar da rotasyonda iş yapacaklardır.

Matt Reynolds

Aldığımız 2 forvet oyuncusundan birisi.Randall ve Claytona yedek hatta onlardan biri gittiği zaman yerlerine geçebilecek potansiyele sahip bir oyuncu.Bu sene sonradan oyuna girecek.İyi bir katkı ve gelişim gösterir umarım.

Ramiz Baranlıoğlu

Kendisi Defansif orta saha ve taktiğim de bu mevki yok ama sırf vatandaşımız ve büyük bir potansiyele sahip diye aramıza kattık.Kendisine Merkez orta saha mevkisinde Defansif oyun kurucu rolü üstünde eğitim veriyoruz.Gelişim gösterirse hem takımımıza hemde milli takıma iyi bir oyuncu sunmuş olacağız.Bu arada milli takımda bayağı Dünya yıldızları var.Bir ara onlarında profillerini atarım.Hatta milli takımın teknik direktörü gittiği zaman biz mi başvursak ?

Transferlerimiz bu şekilde arkadaşlar.Benim düşüncem Transferde sınıfta kaldığımız yönünde.Yaklaşık 20 Milyon Euroluk bir bedele oyuncuları almamıza karşın sattığımız oyuncular yarısı bile etmiyor.Büyük takım olacaksak sattığımız oyuncuların olduğu tarafı arttırmalıyız.Umarım kısa zamanda bunu da başaracağız.

Lig Başladı Hadi Hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bence aldığın oyuncular seni taşıyacaklardır. Bu sene transferden zarar etmiş olabilirsin ama ileride bu aldıklarını satınca kâr etmiş olacaksın. Prömiyer ligde başarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrik ederim şampiyon olarak Premier Lig'e terfi ettiğin için, ilk sezon çok heyecanlı geçecek, küllerinden yarattın takımı buralara getirdin, bu arada 20 bin'e yakın kombine harika bir rakam.

Hocam tebrikler. Beklediğimiz gün geldi. Premier ligi Salford ile Sallayacağız. Belki orta sıralarda kendimize bir yer bulabiliriz.

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri