1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Hep yenilgi veya beraberlik almak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Atiba93 View Post
    Sana verebileceğim tek tavsiye oyunu kanatlardan oynamaya çalış. Ceza alanına paslaşarak girmenin ben pek faydasını görememiştim. Ben defanstan kısa pasla çıkın yanına sağ ve sol kanada pas at komutunu da işaretledim. Bu oyunda başarılı olmak için orta kafa gol oynamak gerekiyor bence. Ben ilk sezonumda Quaresma'dan çok faydalanmıştım. Orta yapma özelliği 16ydı. Sağ kanatta oynatıp sürekli orta yapmasını sağlıyordum.Tabi arkadan gökhan gönülün de adrese teslim ortaları sana çok maç kazandırır. Bide Gökhan İnler'i ön liberoda deneyip sürekli şut attırmanı önerebilirim. İlk sezon galibiyet serileri yakaladığım zamanlarda hep bu şekilde oynuyordum. Fakat 2. sezon dediğim gibi saçma bi şekilde çok mağlubiyet almaya başladım
    Katılmıyorum. İlk kez bu oyunda farklı varyasyonlarla hücum yapabilmek mümkün belki de.
    Mesela ben sezonu 100 küsür golle tamamlıyorum. Tüm kulvarlarda 150 golü buluyordur takım. Toplasanız 20 tane orta-kafa-gol olmuyordur. Kenarlardan yerden ortayla da çok gol buluyorum, ortadan sakin oyunla araya adam kaçırarak da, kontrataktan 3-4 pasla kaleye giderek de.
    Oyunun en kötü tarafı bence savunma oyuncularının her türlü talimata rağmen pres yapmaya çalışıp arkayı boşaltmaları. En çok bu şekilde gol yiyorum ve bi türlü çözemedim. 3lü savunma oynuyorum. Stoperler pres yapma komutuna rağmen mevkilerini terk edip basmaya çalışıyorlar. Arkaya kaçan kenar forvetlere çok pozisyon veriyorum.

2. Default

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Katılmıyorum. İlk kez bu oyunda farklı varyasyonlarla hücum yapabilmek mümkün belki de.
    Mesela ben sezonu 100 küsür golle tamamlıyorum. Tüm kulvarlarda 150 golü buluyordur takım. Toplasanız 20 tane orta-kafa-gol olmuyordur. Kenarlardan yerden ortayla da çok gol buluyorum, ortadan sakin oyunla araya adam kaçırarak da, kontrataktan 3-4 pasla kaleye giderek de.
    Oyunun en kötü tarafı bence savunma oyuncularının her türlü talimata rağmen pres yapmaya çalışıp arkayı boşaltmaları. En çok bu şekilde gol yiyorum ve bi türlü çözemedim. 3lü savunma oynuyorum. Stoperler pres yapma komutuna rağmen mevkilerini terk edip basmaya çalışıyorlar. Arkaya kaçan kenar forvetlere çok pozisyon veriyorum.
    Hocam afbuyur onu nasıl yapıyorsun ya ? Haşa huzurdan bizim adamlar biraz kazma o zaman Aboubakar 8 şut çekiyor 6 sı aut 2 si kalecide kalıyor ? Taktiği Özel Mesaj Olarak Yollarmısın ?

Mesaj Yetkileri