Ben taraftarlra katılmıyorum yine de iyi bir yerde bitirmişiz.Bu sezon belki şampiyon olabiliriz.Avrupaya katılabilmemiz gelecek oyuncu potansiyelini arttıracaktır.
Ben taraftarlra katılmıyorum yine de iyi bir yerde bitirmişiz.Bu sezon belki şampiyon olabiliriz.Avrupaya katılabilmemiz gelecek oyuncu potansiyelini arttıracaktır.
Önümüzdeki sezon için bir kumar oynadım şuan. Elimizdeki oyuncular ayrılıyor. Yerlerine daha iyi isimler bulamadığım için sistemi değiştirmeye karar verdim. Gamarra'yı ofansif orta saha olarak kullanıp 4-2-3-1 e döneceğim. Bir de takım da gelişime açık oyuncular olduğu için antrenman ve genç tesislerini geliştirmeye karar verdik. 10 m euro gibi bir para gitti ve o açığı kapatmak için oyuncu satıp bonservisi elinde olan isimlere yöneleceğim. Bakalım önümüzdeki sezon neler getirecek göreceğiz. Yani sıkıntı çok.![]()
TariboWest
Sergio Diaz ve Oscar Romano 2 Yıl Daha Twente'de !
Geçen sezon gol yükümüzü çeken 35 maçta 23 gol atan Diaz ve forma bulduğu zaman kritik gollerle takıma katkıda bulunan Romano 2 yıl daha kiralık olarak formamızı giyecekler.
Takımın herşeyiydi ama bizi yarı yoda bıraktı. Yolun açık olmasın Mokotjo ! Twente taraftarı ve benim ahım senin üzerinde olacak her zaman
TariboWest