Oyuncu İstatistikleri

Hemen hemen bütün oyuncularımız skora katkı yapmış.Butler 5 gol atmış stoperimiz.3 forvetimiz ise toplamda 77 gol atmış.2 kanat oyuncumuz ise 10 un üzerinde asist yapmış.Orta saha merkez oyuncularımızdan biri gol olarak biri asist olarak iyi bir performans sergilemiş.

Sezonun Enleri

Phil Randall

41 Gol - 7 Asist

Gary Clayton

27 Gol - 12 Asist

Ben Ashby

6 Gol - 12 Asist

Glen Middleton

3 Gol - 11 Asist

Josh Clarke

2 Gol - 15 Asist

Jonny Burn

50 maç oynayıp 2 Gol - 3 Asist 7.33 ort puan.

Joe Butler

51 maç Oynayıp 5 Gol - 2 Asist 6.96 ort puan.

Forvetler ve orta sahamız müthiş çalışmış.Ama 2 stoperimizin oyuna katkıları bir yana gelişimleri çok iyi oldu.Bedavaya gelen iki oyuncumuzun değeri 15 Milyona ulaştı ki 2 sezon önce 100 binden fazla değillerdi.

Transfer hakkında biraz daha detaylı konuşacak olursak.Randal ve Clayton takımda kaldı.Lado ve Navarro ise kiralık olarak gelmedi.Bu bizim açımızdan çok kötü oldu.Şimdi orta saha iki as oyuncu bulmak zorundayız ama rotasyonda da oyuncumuz kalmadı.Kısacası orta alana en az 4 oyuncu almaya çalışacağım.Kalecilerimiz bu ligi kaldıramaz diye düşünüyorum.Tecrübeli bir kaleci bulmak zorundayız.Kanatlara rotasyon amaçlı yada elimizdekilerden daha iyi bir oyuncu bulursak alabiliriz.Ofansif orta saha ya bir rotasyon oyuncusu alacağız.Kısaca 10 oyuncu gelecek gibi duruyor.Bir 10 oyuncu da genç potansiyeli olan oyuncu alırız.

Teknik ekibimiz lig için ilk sene yeterli.Fizyoterapistlerimiz de öyle ama Gözlemcilerimiz çok kötü.Sözleşmeleri bitiyor ya bu sene gözlemcilerimizi değiştiririz yada önümüzde ki sezon.

Ligden düşeceğimizi sanmıyorum.Ama Premier Ligdeyiz kesin birşey diyemeyeceğim.Evimizde ki bütün maçlar çok önemli.İlk sezon düşmez isek seneye orta sıraları zorlarız.

Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor