1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Cengiz Ünder

Hybrid View

Bence büyük bir artış olmamalı. Teknik özellikleri (top sürme, top kontrol, bitiricilik, ilk dokunuş) ve hızlanma bir tık artırılıp potansiyeli -8'e çıkabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    Bence büyük bir artış olmamalı. Teknik özellikleri (top sürme, top kontrol, bitiricilik, ilk dokunuş) ve hızlanma bir tık artırılıp potansiyeli -8'e çıkabilir.
    Cengiz'in teknik ozelliklerini cok ust duzey bulmuyorum acikcasi.
    Bu sezon her izledigimde en one cikan ozelligi topsuz alanlara kosu yapma becerisi. Oldukca hizli bir oyuncu olmasi da bunu pekistiriyor.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cengiz'in teknik ozelliklerini cok ust duzey bulmuyorum acikcasi.
    Bu sezon her izledigimde en one cikan ozelligi topsuz alanlara kosu yapma becerisi. Oldukca hizli bir oyuncu olmasi da bunu pekistiriyor.
    Top sürme özelliğini daha düşük hatırlıyordum o yüzden öyle yazdım. İlk kontrol 1-2 tık, bitiricilik 1 tık, hızlanma 1 artabilir. Kararlılık 14-15'i hak ediyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    Top sürme özelliğini daha düşük hatırlıyordum o yüzden öyle yazdım. İlk kontrol 1-2 tık, bitiricilik 1 tık, hızlanma 1 artabilir. Kararlılık 14-15'i hak ediyor.
    Coguna katilmiyorum.
    Cengiz'in verimi, becerilerinden daha fazla. Bunu, teknik ozellikleri yukselterek degil zihinsel ozellikleri yukselterek yansitmak gerekli.

Mesaj Yetkileri