1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Holiganlar Avrupa'ya Açılmak İstiyor ! | LEEDS UNITED | 3. Sezon...

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyunculardandan defansı çok beğendim ben Mılanı sol bekde çok iyi.Prosman ise tam bir kapalı kutu.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Öncelikle aldığın oyuncuları beğendim. Arsenalden kaptığın forvete mutlaka özel eğitim verdirmelisin. Fulton sana çok saç baş yoldurabilir. Gözlem raporunda istikrarsız olduğu yazıyor.
    Pasaliç iyi imiş.
    Senin sol beke ihtiyacın var diye hatırlıyordum. Ama sen sağ bek almışsın. Ve bu sağ bekte güzelmiş. Çalışkanlığı muazzammış.

Milli takıma gelince keşke gitseydin. Kendini o seviyede görmesen bile kazanacağın başarılar ile itibarın artar. Yeni kulüp teklifleri gelir. Sende ret edince yönetimin gözünde değerin yükselir. Bu arada o ülkedeki gözlem seviyen artar.
    Hocam yorumların için çok saol. Prosman kulüpten içeri adımını atar atmaz hemen özel eğitime yolladım. Şu anda Sigurosson'dan eğitim alıyor. Fulton'ı rotasyon oyuncusu olarak aldım, beğenmezsem devre arası yollayabiliriz. Pasalic'i çok uygun bir ücrete veriyorlardı ondan kaçırmak istemedim. Sol beke çok ihtiyacım vardı ve bu sezon aldığım 19 yaşındaki genç oyuncuyu oynatmayı düşünüyorum. Sağ bekim çok güçlü, kuvvetli ama markaj özelliği yokhiç, onu biraz geliştirirse süper olur. Milli takım davetine gerçekten ne oyundaki profilim olarak, ne de gerçekte hazır hissedemedim kendimi. 2020 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra mutlaka giderim bir milli takıma.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Oyunculardandan defansı çok beğendim ben Mılanı sol bekde çok iyi.Prosman ise tam bir kapalı kutu.
    Hocam çok saol yorumların için. Milan'ı almak için çok uğraştık, onu da Inter Milan gözlemliyordu, onlar hamle yapmadan biz almayı başardık. Prosman'dan çok şey bekliyorum, umarım bizi yanıltmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

TRANSFERLERİMİZ

Mesaj Yetkileri