Tek beklentim şu o da oyunla alakalı değil çünkü biz ne kadar taraftar, koreografi vb. ayrıntı istesek de oyun yapımcıları bunun riskini almayacaklardır. Biz de bu oyunu böyle saçmalıklarıyla seviyoruz doğrusu bu. Hepimiz en az iki veya üç çok absürt olayla karşılaşmışızdır ama o an sinir krizi yaşadığımız veya sevinçten çığlık attığımız olayı gülerek hatırlıyoruz şu an ve o saçmalık güzel bir anı olarak kaldı herkesin hafızasında. İsteğim ise şu ben direk zamanda geriye gidip forumda herkesin etkin yazdığı kariyer hikayelerinin dolup taştığı döneme gitmek istiyorum. Sadece bu forumda değil ve nedense aklımda hep FM 12 kalmış bu olaylarda. Yazılar, araştırmalar, kariyerler aklınıza oyunla ilgili hangi konu gelirse forumların bu konularla dolup taştığı, çok güzel tartışmaların olduğu o dönem bilgisayarımı hevesle açar sohbetlere ortak olur kariyerleri zevkle okurdum. Uzun zamandır foruma giremiyordum şimdi açtığımda da şaşırmadım. Keşke kariyer hikayeleri tartışmalar biraz daha canlı olsa ve tekrar o döneme dönme imkanımız olsa. İşte beklentim de bu. Öyle bir oyun olsun ki insanlar tekrardan şu forumları doldursun. Biraz içimi döktüm sanırım. İyi oyunlar