1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: FM 2018 Beklentileriniz

Hybrid View

Yukarıda ki arkadaş çok güzel özetlemiş para işlerini,bunları düzeltmeleri oyunu daha oynanabilir hale getirecektir. Benim önerilerim ise;

- TR ligi EPL gibi çekişmeli ve gerçekçi olmalı. Ne zaman oyuna başlasam FB küme düşüyor ya da sonlara oynuyor.

- Kazandığımız başarıları 3-5 mesajla geçiştirmesinler. Örneğin alttan aldığımız takımla şampiyon olup, CL'ye katıldığımızda sonradan da konuşulsun,hatırlatılsın.

- Forvet oynayan adam takımda ki forvet eksikliğinden dert yakınmasın mesela. Adamın işine gelecek bir olaydan dert yakınması bana saçma geliyor.

- Taktik ekranı daha da genişletilip,ayrıntılı hale getirebilir. Oyunculara verilen talimatlarda arttırılsın.

- Oyuncu mutsuz olsa bile orta yolu bulmak için konuşabilelim. Gerçek hayatta mutsuz oyuncu menajeri vasıtasıyla bile olsa konuşur,anlaşma yoluna gider en kötü.

- Oyuncular azda olsa vefalı olsa,kulübe bağlı olsa fena olmaz. Adamların dunyası para pul. Biraz duygu eklensin oyuna .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post

- Oyuncular azda olsa vefalı olsa,kulübe bağlı olsa fena olmaz. Adamların dunyası para pul. Biraz duygu eklensin oyuna .
    Bu oyuncu kişiliği + sana ve kulübe olan bağlılığına bağlı bir olay.Örnek vermem gerekirse birlikte 3 lig atladığım oyuncum hala yarı pro maaşı aldığı halde sesini çıkarmazken daha düşük özellikli ama ihtiyaçtan alınmış velet lig atladığımız da kapımızı çalıp abe bi zam be diyebiliyor.Bakıyorum daha 3 senelik sözleşmesi var.Sonra o da bizle zaman geçirince onunda istekleri kulüp ve benim düşüncelerim doğrultusunda hareket etmeye özen gösteriyor eğer ihtiraslı bir futbolcu değilse.

Mesaj Yetkileri