1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Nerde eski FM oyuncuları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Oyun bozdu oyun. Şuan baksana Galatasaray şu bütçesiyle Gomis'i Belhanda'yı alıyor Fenerbahçe desen öyle, Beşiktaş zaten şampiyon bütçesi iyi transferler güzel; gel gelelim bunu FM'de yap hadi. Adam satamıyosun o ayrı dert, adam alamıyosun o ayrı dert. Gomis' Belhanda oyunda Galatasaray'a gelmek istemiyor istese bile yönetim bütçe vermiyor. Bu da oyundan soğutuyor seni.

Gerçekçilik çok önemli ona kesinlikle lafım yok da gerçekten çok gerçek olmaya başladı oyun. Bildiğin çile çekiyoruz ya takımları adam etmek için. Biraz daha eğlenceli hale getirmek adına Türk takımlarının güçlendirilmesini talep ediyorum. Mali açıdan, tanınırlılık açısından vb. böyle olunca en azından şuan oyunu oynayanlar oynamaya devam eder.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Oyun bozdu oyun. Şuan baksana Galatasaray şu bütçesiyle Gomis'i Belhanda'yı alıyor Fenerbahçe desen öyle, Beşiktaş zaten şampiyon bütçesi iyi transferler güzel; gel gelelim bunu FM'de yap hadi. Adam satamıyosun o ayrı dert, adam alamıyosun o ayrı dert. Gomis' Belhanda oyunda Galatasaray'a gelmek istemiyor istese bile yönetim bütçe vermiyor. Bu da oyundan soğutuyor seni.

Gerçekçilik çok önemli ona kesinlikle lafım yok da gerçekten çok gerçek olmaya başladı oyun. Bildiğin çile çekiyoruz ya takımları adam etmek için. Biraz daha eğlenceli hale getirmek adına Türk takımlarının güçlendirilmesini talep ediyorum. Mali açıdan, tanınırlılık açısından vb. böyle olunca en azından şuan oyunu oynayanlar oynamaya devam eder.
    @perpetua Bu benim de yıllardır gözüme çarpıyor oyunu oynarken. Takımlarımız reputasyonu çok az. Galatasaray 7500, Beşiktaş 7250, Fenerbahçe 7150, Trabzonspor 7000 şeklinde artışa gidilebilir. Bir şekilde bir artışa kesinlikle gidilmeli. Takımlarımız dünyada çok popüler FIFA olsun, Avrupa'da isim getirmeler büyük isimler olsun.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri