1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: FM 2018 Beklentileriniz

Hybrid View

2017'de 4-4-2 ile geri olduğu maçları kime karşı olursa olsun çevirebiliyordum en kötü beraberlik geliyordu maç sonuna. Umarım bu işi düzeltirler, tek bir taktiğin baskın durumda olması can sıkıyor. 4-4-2'yi sevmeyen biri olarak oyundan çabuk soğumuştum, en azından maç motoruna uygun 2-3 taktiksel dizilim olması lazım ki oyunda mücadele olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilkeri View Post
    2017'de 4-4-2 ile geri olduğu maçları kime karşı olursa olsun çevirebiliyordum en kötü beraberlik geliyordu maç sonuna. Umarım bu işi düzeltirler, tek bir taktiğin baskın durumda olması can sıkıyor. 4-4-2'yi sevmeyen biri olarak oyundan çabuk soğumuştum, en azından maç motoruna uygun 2-3 taktiksel dizilim olması lazım ki oyunda mücadele olsun.
    o taktik üstün diye oynamak zorunda değilsin ki. illa online de falan başarılı olmak istiyorum diyeyse bir şey diyemem ama ben 2 defansla bile oynadım fm 2017 de gayet zevkliydi

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    o taktik üstün diye oynamak zorunda değilsin ki. illa online de falan başarılı olmak istiyorum diyeyse bir şey diyemem ama ben 2 defansla bile oynadım fm 2017 de gayet zevkliydi
    Tabii ki zorunda değilim ama bahsetmek istediğim şey, oyunun 4-4-2 için zorunluluk hissi vermesi idi. Basit bir Örnek ile Fenerbahçe ile yaptığım kariyerlerde kendi sevdiğim taktik dizilişin oturması ilk 10 haftayı buluyor oturduktan sonrada 1-2 gol ü bir maçta zar zor bulabiliyor iken, 4-4-2 taktiği 10 haftayı bulmadan takıma oturmaya ve verim vermeye başlıyor. Bunu Volkan Şenli, Lensli Fenerbahçe'de de tecrübe ettim, tüm yıldızları sattığım bir çok maça Şener-İsmail kanatları ile çıktığım Fenerbahçe'de de. Benim için can sıkan noktası budur. Oyun bana bir taktiğe bağlı kalmak zorundaymışım hissi vermemeli.

Mesaj Yetkileri