Yerden orta gol artık oyunda yok. Sırf buna dayalı taktik yapanlar vardı. Ben ne öyle bir gol attım, nede öyle bir gol yedim.
İnşallah full sürümde oyun daha oynanır bir hale gelecektir.
Yerden orta gol artık oyunda yok. Sırf buna dayalı taktik yapanlar vardı. Ben ne öyle bir gol attım, nede öyle bir gol yedim.
İnşallah full sürümde oyun daha oynanır bir hale gelecektir.
FM 17'de beni oyundan soğutan tek şey vardı - FM 16'da dahil buna - oda yerden ortaların %90'ının gol olmasıydı. Bu bana düzeltilmiş gibi geldi. Dediğim gibi ne öyle bir gol attım, nede öyle bir gol yedim. İnşallah full sürümde de böyle devam eder. Bu yüzden bek oyuncuları artık sezonda 19, 20 asist yapamıyor. Kanat oyuncuları sıfıra inmek yerine artık daha çok içe kat ederek oynamaya çalışıyor. Mesela kanat oyuncusuna kanat - hucum rolü verdiğin zaman kanat oyuncusu içe kat ederek oynamaya çalışıyor. Takım talimatlarında da içe kat eden adamı gör diye bir seçenek eklemişler. Hucum oyuncuları daha çok oyunu merkezden oynamaya çalışıyor. Bu yüzden bana öyle geliyor ki bu seride daha çok kanatsız dizilişler tercih edilebilir. Oyunu çözdükçe bunu anlayacağız.
Bence organizasyon açısından 17 ile pek farklı değil. Mariano bende 12 lig maçında 7 asist yaptı. Neredeyse tüm asistler de birebir aynı, kanatın boşalttığı alana giriyor markajsız pası alıyor ortayı açıyor ya tolga ya gomis kafa ile vuruyor ve gol. Keza sol kanatta da uğur çiftçi'yi aldım o da her 2 maçta 1 asist yaptı o da birebir aynı açıyor ortayı gomis ya da feghouli vuruyor, gol.
Bir de ben 3 transfer yaptım 3 oyuncu da imza parası istemedi, eski serilerde ben sıfırlıyordum sürekli öyle anlaşırdım, bunda kendileri istemedi direk.
Oyun motorunda organizasyon açısından çok farklılık görmedim ben. 2017'de neler oluyorsa bunda da onlar oluyor. Arkadaş ön direğe yerden atılan ortadan gol yememis ama ben yedim ve attım. Sayı azalmış olabilir ama hala oluyor. Sıfırdan yapılan ortalar hala kaleciler için tehdit oluyor ve kornere celiyorlar. Orta açarken gol atan oyuncular da denk geldi.
Çalım animasyonu da 2017'dekiyle aynı. Olduğu yerde ceylan gibi sekiyorlar ve çalım oluyor.
Genel olarak 2017den organizasyon olarak pek farklı değil. Görsel açıdan daha iyi geldi bana. Daha gerçekçi olmuş grafiksel açıdan. İlk izlenimlerim bunlar.