Yeni taktik ekranı bana yorucu geldi.
Maç içinde oyuncuların puanını gösteren yerde oyuncuların kondisyonu da gözükse iyi olurdu.Yorulan var mı diye taktik ekranı açmak zorunda kalıyorum.
Sakatlıktan oynanmıyor.Devamlı 5 as oyuncum sakat kalıyor.Bir ara 11 oyuncum sakattı.Her milli takım arasında sakatlık oluyor.
Savaşçı ortasahalarım Dier ve Wanyama devamlı kırmızı kart görüyor.Fenerbahçede de topal ile souza çok gördü.Neredeyse 10 kişi kalmadığım maç yok.
Toby Alderweireld gibi bir adam devamlı kafa topu ıskalıyor.Ametörde olmayacak hatalar yapıyor defans.
Yandan ve yerden gelen çok basit ortalarda kaleci topu tutmuyor.Ayağıyla kornere vuruyor.Çömelme animasyonu mu yok anlamıyorum.
Belki benim bilgisayarla da ilgili olabilir ama oyuncular bazen siyah kafalı oluyor.Ve maç sesi maçtan sonra da devam ediyor.
Maç öncesi toplantı ne işe yarıyor anlamadım.
Yönettiğim iki takımda da oyuncular kırmızı okla puan düşüşü yaşıyorlar.Daha önceki oyunlarda yaşamazdım bu sıkıntıyı.
Tottenham'ı kim araştırdıysa yazıklar olsun.Davinson Sanchez'i D.Lovren'den daha az atletik yapmışlar.Dele Alli'nin saçı Mohawk.Trippier'in tek olayı orta açma ve vizyon fakat oyunda vizyonu 11 orta açması 15.Andrew Robertson farkla daha iyi gözüküyor vizyon ve orta açmada.Dele Alli'nin pası da çok abartılmış.Berbat hazırlanmış profiller.Bir an önce editör çıksa da oynayabilsem oyunu düzgün şekilde.
Türkiye'deki puanlamalar bana göre çok başarılı.Fenerbahce'de yiğithan 1 yıldan uzun sakat , bir hata olmalı.Hasan ali ve ismail overrated.Aynı şekilde Volkan ve Kameni'de overrrated.