1 ile 30 arası toplam 429 sonuç

Konu: FM 2018 - İlk İzlenimler

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by moveitson View Post
    25 ülke 30dan fazla ligle oyuna müdahalede bulunmadan simüle ediyorum 1.5 sezon geçti Türkiye ligi yine evlere şenlik Fenerbahçe ilk sezonun ocak ayının sonunda 17.sıradaydı Aykut gitti Bilic geldi ancak 5.sıraya kadar yükselebildiler ve ligi 5. bitirdiler Beşiktaş ligi domine etti Galatasaray 2. oldu Beşiktaş çok güzel 2 transfer yaptı ama onun dışında ligde ne Galatasaray ne Fenerbahçede herhangi kayda değer bi transfer yok 1 veya 2 kiralık oyuncu kattılar 2.sezon oynanıyor bu 2 kulüp dışındaki kluplerde adam akıllı transferler yapmıyorlar Beşiktaş hala ezerek lider Galatasarayla Fenerbahçe ilk 3ü bile zorlayamıyor şu anda ortalarda dolanıyorlar sanırım bu alacağım son Football Manager oyunuydu.
    Simule ediyorum derken, tam olarak ne yapiyorsun?

Oyunda iki tane mac motoru oldugu ve eger bir ligde calismiyorsan, diger liglerin otomatik olarak basit mac motoru ile hesaplandigini hatirlatmak isterim. Tatile gitmeden once bu ayari yaptigindan emin olmak istedim.

O olaydan hiç haberim yok işsiz bir profil yaratıp direk tatile çıktım şu an 3.sezonun ortalarında nasıl bir ayar yapmam gerekir?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by moveitson View Post
    O olaydan hiç haberim yok işsiz bir profil yaratıp direk tatile çıktım şu an 3.sezonun ortalarında nasıl bir ayar yapmam gerekir?

Oyunu kurduktan sonra:

FM Menu -> Ayrinti Duzeyi (Detail Level) -> Her bir ulke icin Ana Etaplar (Main Stages) Secimi

Bu sekilde degisiklik yapmadigin her lig basit mac motorunu kullanir.

Ayrinti duzeyini bu sekilde ayarladigimda benim 16 GB RAM'li, i5 islemci 9 lig icin Temmuz 2017'den Haziran 2018'e gelmek yaklasik 13 saat aliyor (ilk transfer donemi icin butceleri kismazsam daha da uzun). Senin 25 lig tabii cok daha uzun surecektir.

Bu ayarı sadece Türkiye ligleri için açıyorum o zaman bide öyle deneyeyim.

Mesaj Yetkileri