1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: FM18 | Taktik Yardımlaşma Konusu

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Forumlarda okuyorum. Benim senin gibi taktik oturtamamış kişiler hazır taktikleri denemelerine rağmen yinede başarılı olamamışlar. Çok garip. Her türlü taktiği denedim ama yinede bir taktik oturtabilmiş değilim. İşin garip tarafı 16 ve 17'de kullandığım taktik Touch'da işliyor ama oyunun orijininde hiç bir şekilde işlemiyor. Bir tek üçlü savunma biraz iyi ama ondada sonuçlar istediğim gibi istikrarlı değil. Üstte arkadaşın verdiği diziliş bence oyunda işleyecek en güzel taktik olabilir. Şu oyunda benim çok beğendiğim diziliş olan 4-2-3-1'i kullanabilen varsa gerçekten helal olsun. 4-2-3-1 hiç bir şekilde işlemiyor. Kanatlardan oynattım, göbekten oynattım, ceza sahasına uzun oynattım, önde pres yaptırdım ama 4-2-3-1 ile başarılı olabilmiş değilim. Bide 4-2-3-1'in, 4-4-2'nin kanat oyuncuları fazla geriye destek vermiyorlar. İlerideki dörtlü hep hücumu düşünüyorlar. 6 kişide maalesef oyunda takım savunmasını kaldırmıyor.
    Ben iki tane hazır taktik denedim. "Solid 442 tested with Brighton, Liverpool and Maidenhead" ve "4231 Quadruple with Juve" Fm-base.co.uk sitesinden. İkisi ile de istikrarlı olamadım. Dediğim gibi bir - iki oyuncu değişikliği ile bile taktik yatkınlığı ciddi etkiliyor. Geçen sene bu kadar zorlanmamıştım. Hatta kendi taktiğimle Uefa'yı almıştım geçen sene ama bu sene yaptığım taktikler ile hep kovuldum. Ne olursa olsun "save - load" da yapmadığım için oyundan soğudum şu an açıkçası.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ben iki tane hazır taktik denedim. "Solid 442 tested with Brighton, Liverpool and Maidenhead" ve "4231 Quadruple with Juve" Fm-base.co.uk sitesinden. İkisi ile de istikrarlı olamadım. Dediğim gibi bir - iki oyuncu değişikliği ile bile taktik yatkınlığı ciddi etkiliyor. Geçen sene bu kadar zorlanmamıştım. Hatta kendi taktiğimle Uefa'yı almıştım geçen sene ama bu sene yaptığım taktikler ile hep kovuldum. Ne olursa olsun "save - load" da yapmadığım için oyundan soğudum şu an açıkçası.
    Ben yeniden bir 4-2-3-1 DOS (Çift ön libero) taktiği hazırladım. Gençlerbirliğine kendi sahamda 2-0 yenilince bende 16 ve 17'de kullandığım 4-2-3-1 taktiği üzerinde biraz oynama yaptım. Gördüğün gibi hiç yenilmedim. Tek yenilgi var oda Gençlerbirliği maçı onu saymazsak namağlup ilerledim. ŞL'de grupta Liverpool, Real, PSG geldi. 5 maçta 0 çektim maalesef ama başa baş maçlar oynadım. Taktiği özelden attım. Taktiği deneyip buraya sonuçları atmanı isterim. Maç antrenmanı sabit hücum - ortalama olacak şekilde ayarlayacaksın. Ben oyunu sildim. Taktiği Milan ile deneyeceğim.

Nesil
    2006

Ben yeniden bir 4-2-3-1 DOS (Çift ön libero) taktiği hazırladım. Gençlerbirliğine kendi sahamda 2-0 yenilince bende 16 ve 17'de kullandığım 4-2-3-1 taktiği üzerinde biraz oynama yaptım. Gördüğün gibi hiç yenilmedim. Tek yenilgi var oda Gençlerbirliği maçı onu saymazsak namağlup ilerledim. ŞL'de grupta Liverpool, Real, PSG geldi. 5 maçta 0 çektim maalesef ama başa baş maçlar oynadım. Taktiği özelden attım. Taktiği deneyip buraya sonuçları atmanı isterim. Maç antrenmanı sabit hücum - ortalama olacak şekilde ayarlayacaksın. Ben oyunu sildim. Taktiği Milan ile deneyeceğim.
    Ben de kariyeri sildim. Güncelleme gelmiş oyuna. Oynayasım gelmiyor oyunu şu sıralar. Öyle hemen başarı gelsin diye bi' beklentim yok ama oyunda bir dengesizlik var. Bu da uzun kariyer yapmayı engelliyor bence. Yeni kariyer açtığımda deneyeceğim taktiği mutlaka.

Nesil
    2006

Taktiği Fenerbahçe ile denedim ama başarılı olamadım. Üçlü defanslı bir taktik deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Şu ana kadar denediğim en iyi taktik "4231 Quadruple with Juve" idi fakat o taktik ile de çok gol atıp çok gol yiyordunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Taktiği Fenerbahçe ile denedim ama başarılı olamadım. Üçlü defanslı bir taktik deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Şu ana kadar denediğim en iyi taktik "4231 Quadruple with Juve" idi fakat o taktik ile de çok gol atıp çok gol yiyordunuz.
    Bu seride şunu anladım ki iyi taktik iyi takım olsun veya kötü takım olsun fark etmiyor işliyor. Ama kötü taktik ne iyi takımda işliyor nede kötü takımda işliyor. Taktiğin iyiyse Real Madrid'de de başarılı olursun. Akhisar'da da başarılı olursun. Ama taktiğin kötüyse ne Real Madrid'de başarılı olursun nede Akhisar'da. Geçmiş serilerde böyle değildi. Kötü bir taktik dahi olsa iyi bir takımı yönetebiliyorduk. Ama bu seride asla böyle bir durum yok. Taktiği ben Milan ile denedim. 10 maçta çok kötü sonuçlar aldım. Şimdide Bayern ile deniyorum. Sonuçları atabilirim. 16 ve 17'de kullandığım taktik ile online oynarken sıkıntı yaşamıyorum. Ama tekelde oynarken hala bir taktik oturtabilmiş değilim. Evet çare üçlü savunma olabilir. Bide maçtan maça çok ufak rötuşlarla taktik üzerinde oynama yapılabilir. Dediğim gibi yukarıda arkadaşın verdiği diziliş bence bana göre eğer güzel ayarlanabilir ise işleyecek en güzel taktik olabilir bence.

Pivot Santrafor hangi taktikte nasil ise yarar acaba ? Iki tane IF oyuncum ve kanatlardan oynuyorum.
    Ilerde Milik Tam Forvet rolunde fena iş yapmiyor ama Pivot rolunde oynatmak icin ekstra neler gerekir?

Mesaj Yetkileri