Quote Originally Posted by Crazycat View Post
Taktiği Fenerbahçe ile denedim ama başarılı olamadım. Üçlü defanslı bir taktik deneyeceğim, bakalım nasıl olacak. Şu ana kadar denediğim en iyi taktik "4231 Quadruple with Juve" idi fakat o taktik ile de çok gol atıp çok gol yiyordunuz.
Bu seride şunu anladım ki iyi taktik iyi takım olsun veya kötü takım olsun fark etmiyor işliyor. Ama kötü taktik ne iyi takımda işliyor nede kötü takımda işliyor. Taktiğin iyiyse Real Madrid'de de başarılı olursun. Akhisar'da da başarılı olursun. Ama taktiğin kötüyse ne Real Madrid'de başarılı olursun nede Akhisar'da. Geçmiş serilerde böyle değildi. Kötü bir taktik dahi olsa iyi bir takımı yönetebiliyorduk. Ama bu seride asla böyle bir durum yok. Taktiği ben Milan ile denedim. 10 maçta çok kötü sonuçlar aldım. Şimdide Bayern ile deniyorum. Sonuçları atabilirim. 16 ve 17'de kullandığım taktik ile online oynarken sıkıntı yaşamıyorum. Ama tekelde oynarken hala bir taktik oturtabilmiş değilim. Evet çare üçlü savunma olabilir. Bide maçtan maça çok ufak rötuşlarla taktik üzerinde oynama yapılabilir. Dediğim gibi yukarıda arkadaşın verdiği diziliş bence bana göre eğer güzel ayarlanabilir ise işleyecek en güzel taktik olabilir bence.