Uzun zamandır FM oynuyorum ve amacım tiki taka futbolunu oynatmak.Bu gibi benzer taktiklerle birlikte birçok taktik denedim ama maalesef tam anlamıyla başarılı olamadım. Tabi ki başarıdan kastım sadece belirli bir pas yüzdesine ulaşmak ve rakibi yenmek değil tam anlamıyla tiki taka futbolu oynayabilmek.

Taktiğini denedim ve benim de daha önce yapmış olduğum taktilklerdeki gibi bi kaç sıkıntı var onlara gelecek olursak eğer orta alanda oyuncular çok hareketsiz kalıyor yani sadece pası alıp hemen boştaki oyuncuya veriyorlar.Aslında ollması gereken pası veren oyuncu alan oyuncu sürekli boş alanlara hareket etmeli ve bu oyuncular önlerindeki boş alanları kullanmalı. Diğer bir konu kanat oyuncuları ve/veya bekler ceza sahasına boşa kaçıp diger oyuncularında bunları görüp pas atmaları gerekir ve topla buluşan oyuncununda kaleye şut çekmek yerine arada bir de olsa içeri merkeze pasını yollaması gerekir.

Tabi bunların hepsi benim fikrim ayrıca taktiğin de gayet başarılı olmuş paylaşımın için teşekkürler.Önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz,herkese iyi oyunlar