-
27.Ağustos.2006, 01:48
ya beyler iyi güzel kezmanı aldık ama deividi niye aldık anlamıyorum yani gerçekçi olalım çok kalbur üstü bi adam değil onun yerine gelecek vaat eden genç bi adam alabilirdik pekala tabi bi kerlondan falan bahsetmiyorum ama gençten bi brezilyalı sol bek alsaydık eli ayağı düzgün (ki bence 2 st alacağımıza birde dl almalıydık) yönetimde geleceğin carlosu diye verseydi gazı bence daha hayırlı olurdu.tutarsa ne ala zaten en az ümit kadar oynar ya.tutmasa bile bi anlayıştır bi denemedir nihayetinde zaten brezilyalı dolu direktörde zico uyum sorunuda pek olmaz yani ziconunda hiçbi bağlantısı yokmudur bu çeşit bi adam getirsin ki zaten zico japonlara futbol öğreten adam olarak ünlenmiştir, getirey di bu çeşit bi adam antrenmanlardan sonra bi frikik falan çalıştırsaydı iki kesme gösterseydi , gönlümüzü alsaydı. çok şeymi istiyorum. diyeceksiniz ki yabancı sınırlamasından dolayı riske giremiyorlar tamamda getirdiğin adam şeva değil sonuçta.elin arsene vengeri adamları sübyandan getirip takıma monte ediyo top oynamayı öğretiyo arsene futbolcu olarak bi kariyeri falanda yok zico gibi sonuç olarak benim beklentilerim bunlardır arkadaşlar sizinkileride bekliyorum
Mesaj Yetkileri