1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: karşılıklı fesh maaş bütçesini rahatlatır mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Verdiğin bilgiler için Teşekkür ederim. Bilmediğim bir kaç ayrıntıyı öğrenmiş oldum. Ben fesh ederken bunlara dikkat ederim.
    Rica ederim dostum, ekonomik durumu kötü takımlarla oynayıp devlere kafa tutmaya çalışa çalışa kulüp ekonomisi işine çok daldım. Oyunu alışkanlıktan çok cimri oynuyorum anlayacağın.

Her sene oyun çıkınca ilk Arsenal'i alır bir iki sezon oynarım. Şu an 240 Milyon Euro transfer bütçesi var, ben transfer listesinde, sözleşmesi biten oyuncularda stoper arıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Rica ederim dostum, ekonomik durumu kötü takımlarla oynayıp devlere kafa tutmaya çalışa çalışa kulüp ekonomisi işine çok daldım. Oyunu alışkanlıktan çok cimri oynuyorum anlayacağın.

Her sene oyun çıkınca ilk Arsenal'i alır bir iki sezon oynarım. Şu an 240 Milyon Euro transfer bütçesi var, ben transfer listesinde, sözleşmesi biten oyuncularda stoper arıyorum.
    Aynen, her ne kadar zengin bir kulüp haline dönmüşsem bile her yıl aralık ve haziran ayında sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncuları arıyorum. Milyonlar saçtığım oyuncu çok nadirdir.

Mesaj Yetkileri