Aslında iyi bir teknik direktörü olan ve bazı mevkilerde Türkiye Ligi'nin sayılı ikililerini - üçlülerini oluşturabilecek bir kadroya sahip Bursaspor. Örneğin Titi - Troost Ekong Türkiye için çok iyi bir savunma ikilisi (özellikle arkalarında Harun da var iken) ve Agu- Badu - Batalla çok iyi bir orta saha üçlüsü olabilir. O detay ekran görüntüsünde yok ama muhtemelen en az gol yiyen takımı olmuştur Bursaspor ilk sezonun. Onun dışında da doğru oynatılınca çok yararlı olacak oyuncuları var Behich, Yusuf Erdoğan ve Bostock gibi. İyi bir FM oyuncusu Bursaspor'u alıp ilk sezondan rahatça şampiyon olabilir. Bu bağlamda arıza görmüyorum ben.
Bu arada tatile çıkıp oyunu ilerletince oyun verileri daha hızlı işlemek için düşük detaylı bir simülasyon yapmıyor muydu ?
Bu arada güncellemeden sonra da bir önceki oyunum ile devam ediyorum ve sanki bir anda transfer teklifleri yağmaya başladı oyuncularıma, buna benzer bir şey yaşayan ya da fark eden oldu mu ? (Galatasaray 2022 Ocak Transfer Dönemi'nin son 3 - 4 günü )