1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Türkiye Araştırması Güncelleme (3/3/2018'de yenilendi)

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Resmi transfer güncellemesiyle alakalı yazıyorum:

BJK rezerv takımda 2 tane aynı adamdan var -> Alpay Çelebi.

Denys Boyko'nun transferi oyuna yansıtılmamış.

4-2-3-1 DM Wide formasyonuna uyması için Tolgay hatta Oğuzhan gibi 8 numara adamlar Defensive Midfielder olmuş. Ayrıca BJK'nin 2 DM'li bir formasyonla oynadığını da düşünmüyorum.

Vagner Love'ın 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesinin bir dayanağı var mıdır?

Şenol Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek diye biliyordum, oyunda Mehmet Kulaksızoğlu.

Beşiktaş'ın stadının adı İnönü Spor Kompleksi yerine Vodafone ismi kullanılamadığına göre uefa resmi sitesindeki gibi "Besiktas Park" olmalı.

BJK resmi sitesine göre oyuncu boyları güncellenmeli.

Medel'in passingi 10 bence çok az.

Vida, Hırvat milli takımında da D.Kiev'de de sol stoper oynuyordu. Sağ stoper tercihi kaldırılmalı.

Fabricio'ya Uruguay vatandaşlığı eklenebilir.

Demba Ba'ya favoured club Beşiktaş eklenmeli.

Gökhan Töre bence çift ayaklı değil. En fazla "Left" olmalı hatta "avoids using weaker foot" eklenebilir.

Uzun zamandır transfer güncellemesini beklememe rağmen 5 dk içinde soğuyup oyunu kapattım. Yukarıda yazdıklarımın bir çoğunu da daha önce burada defalarca yazmıştım. Fakat dikkate alan yok herhalde.

FM uzun yıllarca referans alınacak bir konumdayken son durumu vasatın altında.

#HayalKirikligi
    1. Alpay'i not ettim.

2. Boyko transferi bizim veri tabanini yollamamizdan sonra gerceklesti, raporlamamiza ragmen SI tarafindan transferi yapilmamis. Maalesef benzer durumda bir cok futbolcu var.

3. Bu dizilis Oguzhan veya Tolgay'in oyunu yonetmek icin daha fazla alan bulmasi, ozellikle Talisca'ya cok yakin oynayip rakip savunmanin markajina cok fazla girerek pas tercihlerinin azalmasi ve Besiktas'i surekli uzaktan sutlarla gol aramasini engellemek icin tercih edildi. Oguzhan/Tolgay'in one kirilarak oynamasini saglamak icin Senol Gunes'e Regista rolunu tercih ettirdik. Boylece Oguzhan/Tolgay hucumda tipki 8 numara gibi top suruyor, oyun kuruyor hucuma destek veriyor ve hatta ceza sahasinin icine giriyor ama bunu daha geriden baslayarak yapiyor. MC'li dizilisi kullandiginda Tolgay veya Oguzhan'a verilen gorev Advanced Playmaker ve bu nedenle pozisyon aldiklari yer Talisca'nin hemen yani. Yani topu, sirtlari rakip kaleye donuk sekilde almak zorunda kaliyorlar.

Oyun, 433 veya 4141 dizilisindeki 2 MC'nin oyunu ile 4231'deki 2 MC'nin saha icindeki oyunu arasindaki gerekli farkliligi yaratmadigi surece 2 MC'li 4231 dizilisinin mac motoruna yansimasi gercekcilikten uzak kalacak ve bu dizilisin basarisi, rakip takimlarin bu dizilisin sahaya yanlis yansimasina gerekli cevabi ne kadar dogru verdigine bagli kalacak.

4. Vagner Love'in sozlesme maddesi Karabuskpor'dan kalmis.

5. Stadyumun ismi kanunen Besiktas Inonu Spor Kompleksi Vodafone Arena (sonra Park). UEFA sitesi bunu kisaltarak yazabilir fakat biz boyle yapmayi tercih etmiyoruz. Ayrica editor ile kendi istedigin sekile cevirmen mumkun.

6. Oyuncu boylari her donem guncelleniyor. Eksik/hatali olan varsa bunlari ilgili basliklarda not etmen de faydali oluyor.

7. Demba Ba ve Fabri'yi not ettim. Demba icin Cin arastirmacisindan eklemeyi yapmasini istemistim ama yapilmamis. Fabri'nin Uruguay baglantisini da arastiracagim.

Geri kalani ise oyuncu degerlendirme konusunda gorus farkliliklari. Bu yorumlarini arastirma bolumunde yazdigin surece her etap degerlendiriyoruz.
    Last edited by perpetua : 04.Mart.2018 at 16:28

Mesaj Yetkileri