1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Türkiye Araştırması Güncelleme (3/3/2018'de yenilendi)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Alt lig araştırmalarının yetersiz olması ile alakalı bu. Araştırmacı lazım. Kimse PTT takımı izlemek istemiyor.
    Katilmiyorum.

Gercekte alt ligden cikan kulupler sifirdan yeni kadro kuruyor. Oyunda ise kadro yenilemesi bir kac sezon suruyor. Alt ligden gelen kuluplerin zayif kalmasinin nedeni alt lig futbolculari ile ust ligde yarismalari.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Katilmiyorum.

Gercekte alt ligden cikan kulupler sifirdan yeni kadro kuruyor. Oyunda ise kadro yenilemesi bir kac sezon suruyor. Alt ligden gelen kuluplerin zayif kalmasinin nedeni alt lig futbolculari ile ust ligde yarismalari.
    Araştırmadan kastım takımın araştırması idi. Dediğim gibi kulüpler üst lige çıkınca gerçekçi bir transfer politikası yürütemiyorlar. Takım itibarları gerektiği kadar yükselmiyor olabilir, staff değerleri çok düşük olduğu için çok yanlış kararlar veriyor olabilirler. Transferde menajer kullanımı arttırılabilir mesela. Bilemiyorum, bir cok yönü var. Üç büyüklerin itibarları da ufak artışlar olmalı diye düşünüyorum ayrıca. Baya ünlü Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe. 7250 7150 7050 olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

3. Default

buyrun bu hata mı anlamadım Balıkesir 2.ligde yabancı oyuncu oynatıyor

Mesaj Yetkileri