1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Turkish Super Patch 18 By Affluence

Hybrid View

İlk önce emeğine sağlık böyle güzel bir yamayı hazırlamaya uğraştığın için fakat bir şeyi merak ediyorum.

Takımların hepsini ekleyememiş olman veritabanının izin vermemesinden kaynaklı bir durum mu acaba?Ankara Amatör'ü bildiğimden dolayı oradan örnek verebileceğim.Ankara 1. Amatör'de 10-11 takımlı 5 grup varken oyunda 7-8 takımlı 4 grup var.Sebebi elindeki eksik bilgi ise bu sene için artık geç elbette ama gelecek sene için yardımcı olabilirim,veritabanıyla ilgiliyse zaten yapacak bir şeyimiz yok.

Tekrardan yama için ellerine sağlık.

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    İlk önce emeğine sağlık böyle güzel bir yamayı hazırlamaya uğraştığın için fakat bir şeyi merak ediyorum.

Takımların hepsini ekleyememiş olman veritabanının izin vermemesinden kaynaklı bir durum mu acaba?Ankara Amatör'ü bildiğimden dolayı oradan örnek verebileceğim.Ankara 1. Amatör'de 10-11 takımlı 5 grup varken oyunda 7-8 takımlı 4 grup var.Sebebi elindeki eksik bilgi ise bu sene için artık geç elbette ama gelecek sene için yardımcı olabilirim,veritabanıyla ilgiliyse zaten yapacak bir şeyimiz yok.

Tekrardan yama için ellerine sağlık.
    Süper amatör lig takımları neredeyse %90 doğru. Biz bu takımları yaparken geçen sezon sonu sonuçlarını baz alıyoruz. Fakat yeni sezon başlamadan, yani kura çekilmeden bir çok takım ya ligden çekiliyor, ya isim değiştiriyor, ya da yarışmacı hakkını başka bir takıma devir ediyor. Dolayısıyla %10'luk sapma bu yüzden kaynaklanıyor. Mesela Ankara süper amatör ligde ''SALda yer alma hakkı olan 1.amatör play off ikincisi Site Zaferspor ve üçüncüsü Yenidoğanspor lige girmediler.Yerlerine 1.amatör play off dördüncüsü Ankara Cebecispor ve beşincisi Saçak Gençlikspor alındı''
    gibi bir durum söz konusu. Bunları sezon başlamadan öngeremeyiz malesef. Çünkü dosyaları teslim etmek için bir süre var.

1. Amatör lig daha da karışık. Dolayısıyla 1. amatör lig takımlarının hepsini eklemekle uğraşmıyorum açıkcası. 1. Amatör lig takımlarının % 60-70 kadarı database'de.

Mesaj Yetkileri