-
27.Ağustos.2006, 03:14
tamam deivid iyi bi golcü olabilir ama fenerin avrupada oynayacağı maçlara çift forvet çıkması zaten pek iyi bir fikir değil (bknz bilimum avrupa maçı) bu durumda deivid uefada kezmanın yedeği olacak.ve yine sol bekte ümit oynayacak daha doğrusu can çekişecek , adamın suçu değil bu tabi ama yönetim hala gereken yerlere transfer yaptık diyo ona kızıyorum takımda en çok aksayan mevki hangisi beyler , kiev maçında önderle can mı ıslıklandı geçen sene demiyomuyduk semih bu takımda banko oynar diye ,alınan adamlar kaliteli olabilir ona lafım yok ama gelen oyuncular yüzünden yedek kalıcak adamlarında mahalle topçusu değil bizim asıl sorunumuz oyuncuları motive etmekte galatasaraya bu açıdan helal olsun diyorum adamlar elindekini maximum verimle kullanıyor sineğin suyunu çıkarıyor.biz hala homojen kalitede bi takım kuramadık forwete anelkayı aldık solda ümit sağda serkan oynuyodu.transferlere karşı iyimser bakıyorum yanlış anlaşılmasın ama mantalitemiz yanlış belki deivid 50 gol atar ama bu senin sol bekteki sorununa çözüm değil ve avrupada her mevkide kaliteli adamın yoksa tokatlıyolar malesef
Mesaj Yetkileri