1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: 6. Geleneksel Turkiye Ligleri Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kiyak degil. Hatirlarsin bu beta'ya gecmeden once oyunu cikartirlar, oyun ciktiktan 2 hafta sonra yama cikartirlardi ve herkes oyunun bir cok hata ile ciktigi icin elestirirdi. Simdi acik acik beta cikarttiklarini ve hatalarin duzeltilecegini soyluyorlar ki millet oyuna baslayip hata ile karsilasinca duzeltilmesini bekleyip sonra tekrar baslamak zorunda kalmasin.

Bu asamada oyunda hata var, ben kustum oynamiyorum demek bence dogru degil. Bu 2 hafta icinde ne kadar cok hata bulunabilirse, o kadar cok duzeltme yapilabilir, 2 hafta sonra cikacak 'yama' ile o kadar keyifli bir oyun oynanabilir.

Benzer bir hata Ingiltere'de olsa tabii ki hemen duzeltirler cunku satilarinin cok buyuk bir bolumu Britanya adalarindan geliyor. Ilk once onlari mutlu etmek zorundalar. Ileride bir gun bizim yazilimcilarimiz da en cok Turkiye'de satilan bir oyun yaparsa, emin ol ilk once Turk kullanicilarin isteklerini yerine getirirler.
    Açıkçası şahsen çok umrumda olan bir sıkıntı değil. Zaten oyuna alışmak için 1-2 kısa kariyer yaparım hep ve bunu da genelde epl’de yaparım. Yine öyle yaptım. Küstüm oynamıyorum diyecek yaşı geçtim zaten 15 yıldan fazladır oynuyorum bu oyunu. Bin çeşit hata gördük de oynamaya devam ettik. Lakin ben SI’ın bu özensizliğine hep ayar oluyorum. Şöyle söyleyeyim. Maç motorunda hata olsa, arayüzde çeşitli arızalar olsa vs. hiç dert etmem. Ama bu yaptıkları buzdolabı satıp “aa kapak takmayı unutmuşuz” demeye benziyor. hani raf eksik olur, az soğutur, fazla soğutur, gürültü yapar bunlar tamam... ama kapak unutulmaz yani.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Açıkçası şahsen çok umrumda olan bir sıkıntı değil. Zaten oyuna alışmak için 1-2 kısa kariyer yaparım hep ve bunu da genelde epl’de yaparım. Yine öyle yaptım. Küstüm oynamıyorum diyecek yaşı geçtim zaten 15 yıldan fazladır oynuyorum bu oyunu. Bin çeşit hata gördük de oynamaya devam ettik. Lakin ben SI’ın bu özensizliğine hep ayar oluyorum. Şöyle söyleyeyim. Maç motorunda hata olsa, arayüzde çeşitli arızalar olsa vs. hiç dert etmem. Ama bu yaptıkları buzdolabı satıp “aa kapak takmayı unutmuşuz†demeye benziyor. hani raf eksik olur, az soğutur, fazla soğutur, gürültü yapar bunlar tamam... ama kapak unutulmaz yani.
    Kapagin eksik olmasi, kullanilamaz halde oldugunu ima ediyor. Ancak oyun kullanilamaz halde degil.

Mesaj Yetkileri