1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: 6. Geleneksel Turkiye Ligleri Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    birkaç seridir her zaman "antrenman isterük!" diyenler bile böyle bir sistem gelince "abi bu ne yaa çok karışık, çok zahmetli falan demiştir". keşke bi anda bu kadar detaylı değil de birkaç bi şeye dokunabilecegimiz kadar yapsalardı iyiydi. deneme amaçlı bi şeyler yapayım dedim inanın japonca bi oyundaymışım gibi ne yaptığımı, bunun nereye yaradıgını falan hiç bilmiyorum bıraktım yardımcıma zaten, parası olan seppo eickhorn adlı yardımcıyı alsın adamın her özelliği iyi o ilgilenir
    Aynen bu antrenman sevdalıları yüzünden adamlar ayrıntının dibine girmişler. Oyunda antrenman sistemini yapmak gerçektekiyle hemen hemen aynı bence. Teknık direktörler sezon öncesi haftalık,aylık ve yıllık olarak yapardı. Bu sistem de ona benzemiş.

Şahsen benim FM'den aldığım zevk oyuncu alıp satma,bilinmeyen duyulmayanları keşfetme,güzel ve farklı taktikler yapma,taktiğe göre oyuncu alma vs. Hiçbir zaman antrenman sevdalısı olmadım. :9
    Alırım özellikleri iyi bir antrenör hepsini ona devrederim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Şahsen benim FM'den aldığım zevk oyuncu alıp satma,bilinmeyen duyulmayanları keşfetme,güzel ve farklı taktikler yapma,taktiğe göre oyuncu alma vs. Hiçbir zaman antrenman sevdalısı olmadım. :9
    Alırım özellikleri iyi bir antrenör hepsini ona devrederim.
    İki yıl once daha az detaylı oynamak isteyenler için oyunun Futbol Direktörü olarak oynanabilmesi fikrini iletmiştim. Sanıyorum önümüzdeki yıllarda sadece transferlerle ilgilenmek isteyenler için Futbol Direktörü olarak oynamak mümkün olur ancak özellikle Başkan ve FD ile FD ve TD arasındaki iletişimi iyi kurabilmeleri gerekli.

Beta aşamasında trabzonspor kariyeri açmıştım, full sürümde tokatspor ile kariyer açtım, gayet güzel gidiyor oyun, şimdi abim trabzonspor ile kariyer açtı ve transfer bütçesi 8 milyon euro dedi, ben de belki hata olmuştur diye, kendim kariyer açtım ts ile bütçe hakikaten 8 milyon euro, bu bir hata mı? yoksa bir trabzonsporlu olarak bilmediğim bir şeyler mi var

Ek olarak: Şimdi konuştuk, beta versiyonunda transfer bütçesinin olmadığını, maaş bütçesinin de aştığından emin olduk. Sanırım böyle kocaman bir hata var, yanlış değilsek.

Mesaj Yetkileri