Quote Originally Posted by nannar View Post
Stoperlerden birini pasör yaparsan daha iyi verim alırsın. Kanatlarda roller normal ama sağ kanat destek rolüyle de yapar dediğini... Forvet konusunda büyük takıma fırsatçı golcü yakıştıramıyorum ben Onun yerine yaratıcı forvet hücum rollü dene bakalım. Ama sistemde bence en büyük sıkıntı orta sahada seçmiş olduğun 3 lüye biçilen roller. FM 2019'da Enganche, gezgin oyun kurucu ve mezzala gibi 3 tane modern futbol için müthiş roller var. Ben DMC'de savaşçı ortasaha ,MC'de de Mezzala ve Gezen Oyun Kurucu kullanıyorum Bu 3lü kombinasyonunda güzel sonuçlar aldım. GS ile 2. sezonda 14 maçta 36 puan (namağlup), Şampiyonlar liginde Atl Madrid,Zenit,Lazio olan gruptan da 2. olarak çıkmayı 5. maçta garantiledim. Öyle ahım şahım transferlerim de yok.Mezzala Kayserideki Mensah , İleri uçta da Solanke kiralık. Sadece 18 yaşında Marin var üst kalite olabilir. Sol bek Behich mesela Sen dediğim 3'lüyü bir dene ya da illa AMC kullanıcam diyorsan Enganche rolünü bir dene
hocam o dönemde sosa engache oynuyordu zaten tahminimce ama oyunda engache istenileni vermiyor hangi rollerle kombine olur bu bahsettiğiniz dışında engache ? ikinci sorumda bu sistemde atibanın oynadığı yeri savaşçı destek mi vermeliyim yoksa savunma mı ?