1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Sürekli Hata veriyor

Hybrid View

arkadaşlar ben oyunu biraz önce steam üzerinden satın alıp indirdim ancak oyunu başlatmak istediğimde
    footbaall manager 2020 20.4.0-1356331 staging bu hatayı veriyor oyun acılmıyor bilgisi olan varmı

Quote Originally Posted by Braveheart5584 View Post
    arkadaşlar ben oyunu biraz önce steam üzerinden satın alıp indirdim ancak oyunu başlatmak istediğimde
    footbaall manager 2020 20.4.0-1356331 staging bu hatayı veriyor oyun acılmıyor bilgisi olan varmı
    Muhtemelen Bilgisayarın Oyun Kurulurken Oyunun Bir Dosyasını Virüs Algılayıp Silmiş Olabilir. Tek Çözümü Oyıunu Bütünüyle Komple Silerek Kalıntı Bırakmadan Kaldırman Gerekiyor. Bilgisayarından da Korumasını Artık Virüs Programı mı Olur ya da Defender Olur Devre Dışı Bırakıp Oyunu Yeniden Yüklemenizi Öneririm.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

hocam bilgisayara bugun format attırdım eve gelince ilk işim steamdan oyunu satın alıp kurmak oldu bilgisayarımda suanda virüs programı kurulu değil sabahtan beri her yere bakıyorum çözüm bulamadım

Quote Originally Posted by Braveheart5584 View Post
    hocam bilgisayara bugun format attırdım eve gelince ilk işim steamdan oyunu satın alıp kurmak oldu bilgisayarımda suanda virüs programı kurulu değil sabahtan beri her yere bakıyorum çözüm bulamadım
    Windows'un Güvenlik Duvarını da Devre Dışı Bırak Öyle Kur Oyunu Sorun Çözülecektir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri