Luci'yi gönderdik demek istedi...Originally Posted by atlantis_fb
Luci'yi gönderdik demek istedi...Originally Posted by atlantis_fb
bide kaptani gonderse... is tamamdirOriginally Posted by KaÇaK_1907
Ben Ümit'i suçlamıyorum sağ ayakla adam sol'da oynarsa olacağı bu...Originally Posted by Tecellos
He bana sorarsan ben Ümit'i kadroya almam bile...
FATHİ GELİYOR MU?..
Fenerbahçe'nin Edu, Kezman ve Souza'nın ardından bir transfer daha yapacağı iddia edildi.. Sarı Lacivertlilerin Almanya'nın Herta Berlin takımında forma giyen Türk asıllı genç yetenek Malik Fathi ile görüşmelerini sürdürdüğü ve transfer için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, anlaşma sağlanması halinde Perşembe günü bu oyuncunun İstanbul'a geleceği gelen haberler arasında..
Fathi, geçtiğimiz sezon ve bu sezon Herta Berlin takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.. 23 yaşındaki genç oyuncu, 2003-2004 sezonunda 14, 2004-2005 sezonunda 30, 2005-2006 sezonunda 34 maçta forma giyerken, bu sezonda ilk üç haftada ilk 11'de sahaya çıktı.. 1,85 boyundaki Fathi, 85 kilo ağırlığında ve savunmada oynuyor..
LUCİANO SORUNU!..
Fenerbahçe'de yeni transfer Edu'nun transferinin ardından takımdan gönderilmek istenen Luciano ile Sarı Lacivertli yönetim arasında sorun yaşanıyor.. Brezilyalı oyuncu kulübün kendisine önerdiği ücreti ilk görüşmelerde kabul etmedi. Fenerbahçe kulübünün Edu'ya imza attırabilmesi için Luciano'yu kesinlikle göndermesi gerekirken, Luciano'nun istediği ücreti bu oyuncuya vererek sözleşmesini fesh edeceği iddia ediliyor..
SERVET AYRILIYOR!..
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sonunda sakatlanan, bu sezon bir türlü forma şansı bulamayan Servet Çetin Sarı Lacivertli kulüpten ayrılıyor..
Servet'in Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve Sakaryaspor ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi..